Atiba Hutchinson: Derbi, bir savaş olacak

Atiba Hutchinson, “Biz bu maçın önemini ve ne oynamamız gerektiğini biliyoruz. Fenerbahçeli oyuncular da aynı şekilde. Sahada bir savaş olacak.” dedi.

AKŞAM

Beşiktaş Kaptanı Atiba Hutchinson, F.Bahçe derbi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Atiba derbi ile ilgili "Büyük bir maç, uzun zamandır F.Bahçe maçını bekliyoruz. Derbinin bize kazandıracaklarını çok iyi biliyoruz. Ligdeki yeri iyi olan iki takım sahada olacak. Biz bu maçın önemini ve ne oynamamız gerektiğini biliyoruz. Fenerbahçeli oyuncular da aynı şekilde. Sahada bir savaş olacak" diye konuştu.

Atiba, "Burada iki şampiyonluk yaşadım. Üç çocuğum var, bir şampiyonluk daha yaşayıp üçüncü çocuğuma da şampiyonluk hediye etmek istiyorum. Sezonun bitmesine 2 ay kaldı. Şu an yaptığımız şeye odaklanmış durumdayım. Şu an için devam etmek istiyorum. Şu an iyi hissediyorum. Vücudumla ilgili herhangi bir şikayetim yok. Sezon sonu devam edip etmeyeceğime bakacağım. Futbol kariyerim bittikten sonra Siyah-Beyazlı kulüpte görev almayı değerlendireceğim." dedi.

Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu, Ümit Milli Takım'da

Gökhan Töre'de 30 maç şartı tutmadı