Atiba Hutchinson: Daha dirençli olmalı ve oyunu tutmalıyız

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. haftasında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Süper Lig'de form yakalamak isteyen siyah-beyazlılarla, son haftalarda çizdiği başarılı form grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor arasında kıran kırana bir mücadele geçti. Beşiktaş 31. dakikada 1-0 öne geçti. Adana Demirspor 90+2'de Samet Akaydın'ın attığı gol ile beraberliği sağladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Hutchinson açıklamalarda bulundu.

Aksam.com.tr

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından flaş röportajda konuştu.

Atiba, "Kendi kendimizi baskı altına aldık. İkinci yarı kendi oyunumuzu oynamadık, kontrolü kaybettik. Rakibi davet ettik ve onları oyuna ortak ettik. Bu sezon bu çok fazla oldu. Bu sezon kendimiz gibi değiliz. Fırsatlarda son vuruşu yapamadık. İkinci golü atamadık. Gelişmek için devam edeceğiz. Ligi en iyi şekilde bitirmek için çalışacağız." dedi.

Kanadalı oyuncu, "Altay maçına hazırlanacağız. Daha dirençli olmalı ve oyunu tutmalıyız. Maçın 90 dakika olduğunu unutmamalıyız. Taraftarımızla kazanmak istiyoruz. Gerekeni yapacağız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Welinton: Oyunu kontrol edemedik, üzgünüz!