Assunçao'nun yerine Süper Lig'den sürpriz transfer! Meğer Galatasaray'a sempati duyuyormuş

Gustavo Assunçao ile devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Galatasaray, Fatih Terim'in olumlu raporuyla gündeme gelen Amir Hadziahmetovic'i Assunçao'nun yerine transfer etmek istiyor. Hadziahmetovic'in Galatasaray'a sempati duyduğu ve Konyaspor'un transferde zorluk çıkarmayacağı iddia ediliyor.

Takvim

Sezon başında kiraladığı Assunçao'dan memnun olmayan ve oyuncuyla ocak ayında yolları ayırmanın planlarını yapan Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun yerini Süper Lig'den bir isimle dolduruyor. Takvim'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in raporuyla Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'i gündemine aldı. Cimbom, Hadziahmetovic'i Assunçao'nun yerine transfer etmek için Konyaspor ile görüşmelere başladı.

HADZİAHMETOVİC GALATASARAY'A SEMPATİ DUYUYORMUŞ

Konyaspor, Amir Hadziahmetovic için pazarlık masasına 3 milyon euro ile otururken oyuncunun Galatasaray'a sempati duyması transferde Sarı-Kırmızılıların elini kuvvetlendiriyor. Taraflar arasında pazarlıklar kıran kırana sürerken, Hadziahmetovic'in transfere sıcak bakması sebebiyle Konyaspor'un zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor.