Aslan'ın iki gözdesi Rodriguez ve Morelos

Galatasaray, Kolombiyalı yıldızlar James Rodriguez ve Morelos'u transfer etmek istiyor. Kadrosunda Icardi, Mertens, Zaniolo, Oliveira, Torreira, Boey ve Nelsson gibi yıldız isimler olan G.Saray, iki Kolombiyalı oyuncuyu da almak istiyor. Girişimler hızlanacak.

AKŞAM SPOR - DIŞ HABER

Bu Sezonun transfer şampiyonu olan Galatasaray, yeni sezonda da önemli takviyeler yapmayı planlıyor. LA10 adlı internet sitesinin haberine göre; bu sezon Icardi, Zaniolo ve Mertens gibi birçok yıldız oyuncuya imza attırma başarısı gösteren Sarı-Kırmızılılar, James Rodríguez ve Alfredo Morelos'u kadrosuna katmak istiyor. CimBom, iki Kolombiyalı için sezon sonunu bekliyor. Çünkü Morelos ve Rodriguez'in kulüpleriyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

HENÜZ BİR GÖRÜŞME YAPMADI

31 yaşındaki James Rodriguez, Yunan ekibi ile henüz bir görüşme yapmadı. G.Saray, bonservisi elinde olduğu için 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgileniyor. Kolombiyalı yıldız, takımı ile bu sezon çıktığı 17 lig maçında bin 314 dakika sahada kaldı. Bu süre içinde Rodriguez, 5 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Transfermarkt verilerine göre; Rodriguez'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro. Milli takım forması ile 90 maça çıkan başarılı oyuncu, ağları tam 26 kez havalandırması bildi.

38 MAÇTA 10 GOL 7 ASİST

26 yaşındaki forvet Alfredo Morelos, bu sezon İskoçya'nın köklü ekiplerinden Glasgow Rangers ile 38 maçta sahaya çıkarken 10 golünün yanı sıra 7 kez de asist katkısı yaptı. Morelos, 2017 yılında İskoç ekibine imza atmıştı. Rangers, başarılı oyuncu için Helsinki'ye 1.2 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Transfermarkt verilerine göre; Kolombiyalı golcünün güncel piyasa değeri 7 milyon euro. Morelos şu an için Rangers ile sözleşme konusunda yaptığı görüşmelerde bir sonuç almış değil.