Aslan'dan Spinazzola hamlesi

talyan basını, Roma'nın 30 yaşındaki sol beki Leonardo Spinazzola ile G.Saray'ın ilgilendiğini iddia etti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli isim, takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Angelino ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sol bek arayışına hız verildi. Maxim De Cuyper için Club Brugge ile yapılan görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan CimBom, bir yandan da Freiburg U19'un genç oyuncusu Berkay Yılmaz'ı kadrosuna katmak için tüm kozları masaya yatırmış durumda. Kazımcan Karataş'ı Süper Lig'de bir takıma kiralamayı düşünen Sarı-Kırmızılılar, sol beke tecrübeli bir isim daha alarak sezonun kalan bölümünde sorun yaşamak istemiyor

PİYASA DEĞERİ 7.5 MİLYON EURO

Çizme basını, Roma'nın 30 yaşındaki sol beki Spinazzola ile G.Saray'ın ilgilendiğini iddia etti. Tecrübeli oyuncunun İtalyan ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında bitiyor. 7.5 milyon euro piyasa değeri olan Spinazzola, S. Arabistan ekiplerinin de radarına girmiş durumda. Bu sezon Roma'da istediği süreyi bulamayan deneyimli isim İtalya'dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Serie A ekibi de Spinazzola için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

KASADAN 29.5 MİLYON EURO ÇIKTI

30 yaşındaki futbolcu bu sezon Roma formasını 15 kez sırtına geçirdi. Bu süre içinde sadece 948 dakika sahada kalan Spinazzola 1 gol, 2 asistlik katkı verdi. 2021 yılında İtalya Milli Takımı'nın en kilit oyuncularından biri olan başarılı oyuncu o dönem Avrupa şampiyonu olmuştu. Roma, deneyimli sol bekini 2019-20 sezonunun başında Juventus'tan transfer etmişti. İtalyan ekibi bu transfer için tam 29.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Sarı-Kırmızılılar'ın hedefinde olan oyuncunun transferlerinde şu ana kadar toplam 33 milyon 400 bin euro harcandı.