Aslan'dan çılgın sunum

Cim-Bom'un, Rams Park'ta yeni transferleri için düzenlediği imza töreni dış basında geniş yer buldu. Icardi için “Galatasaray taraftarları Icardi ve eşi Wanda Nara için çılgına döndü” ifadeleri kullanıldı.

AKŞAM SPOR

Yeni transferlerini görkemli bir imza töreni ile renklerine bağlayan Galatasaray, dış basında gündem oldu. Geçtiğimiz pazar günü Rams Park'ta düzenlenen organizasyonda; Mauro Icardi, Bakambu, Angelino, Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu, Zaniolo ve Zaha, Sarı-Kırmızılı taraftarların karşısına çıkarak imza attı.

İtalyan spor gazetesi Tuttosport, haberinde şu ifadelere yer verdi: "Etkileyici kükreme: Icardi ve Wanda Nara'ya Galatasaray'dan muhteşem karşılama." La Gazetta dello Sport ise "Galatasaray taraftarları Icardi ve Wanda için çılgına döndü" ifadesini kullandı. Tuttosport'ta yer alan haberde; "Icardi, İstanbul'daki Rams Stadyumu'nu titretti. Arjantinli'nin sahaya girmesiyle tribünlerden etkileyici bir kükreme başladı" ifadeleri yer aldı. İspanyol elDiario "Parti devam ediyor" şeklinde haberi okurlarıyla paylaştı. Infobea, "Yeni transferler sahanın ortasına gelerek stadyumu dolduran taraftarları selamladılar. Sonrasında ise büyük bir gürültü yükseldi. Taraftarlar, organizasyona büyük ilgi gösterdi" ifadelerini kullandı.