Aslan'dan Atletic hücum

İspanyol basınına göre Sarı-Kırmızılılar, orta sahadaki kaliteyi yükseltmek için Atletico Madrid'in İspanyol ve Arjantinli yıldızları Saul Niguez ve Rodrigo de Paul için harekete geçti.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Emin adımlarla Şampiyonlar Ligi'ne yürüyen Galatasaray, Avrupa'da özlenen başarılara imza atmak için 2 yıldız oyuncuyu daha getirmeye çalışıyor. İspanyol www.elgoldigital.com'un haberine göre; Aslan, Atletico Madrid'de çok fazla şans bulamayan İspanyol Saul Niguez ve Arjantinli Rodrigo de Paul için ısrarcı. Bu oyuncularla orta sahasını güçlendirmek isteyen G.Saray'ın girişimlerinden söz eden www.elgoldigital.com şu bilgileri paylaştı: "Türk kulübü Galatasaray kadrosuna kaliteli oyuncular almak için La Liga'daki keşiflerine devam ediyor. G.Saray şimdi de gözünü Saul Niguez ve Rodrigo de Paul'e dikti.

SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALIK

Galatasaray orta sahanın merkezinde kalite olmasını istiyor. Bu nedenle de iki oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Saul Niguez bu anlamda Osmanlı kulübüne yaklaştı ancak tek başına değil. İspanyol oyuncunun ayrılığı çok zor olmasa da takımın demirbaşı olan Rodrigo de Paul'un gitmesi çok kolay değil. İki oyuncu için de satın alma seçenekli bir transfer opsiyonu düşünülüyor. Fakat İspanyol ekibi Atletico Madrid'in planları arasında böyle bir seçenek yok. Yine de teklifin miktarı durumu netleştirecek.

SAUL'UN YERİNE ARAŞTIRMA YAPIYOR

Türk kulübünün planlarında olan Arjantinli yıldız, özellikle Atletico'nun satış planlarında olmayan biri. Çok yüksek bir teklif gelmedikçe göndermeyi düşünmüyorlar ama piyasa çok değişken. Son günlerde her an her şey olabilir. Önümüzdeki günlerin ne getireceğini bekleyip, görmemiz gerek. Şimdilik Atletico Madrid bu operasyonu bekletiyor. Çünkü Saul'un yerine orta sahaya bir oyuncu almak için araştırmalar yapıyor."

DEMiR BASEL'E

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Yusuf Demir'i İsviçre Ligi ekiplerinden Basel'e kiralık olarak göndermeye hazırlanıyor. Blick'in haberine göre; Basel, 20 yaşındaki oyuncunun 1 yıl kiralanması için Sarı-Kırmızılı takımla görüşmelerini sürdürüyor.

BİR ADIM UZAKTA

Brezilya basını, ismi Galatasaray'la anılan Alexis Sanchez'in Rio de Jeneiro'da ev baktığını iddia etti. Ancak oyuncu daha önce Brezilya kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirmişti. Roma ve Aslan'ın istediği Sanchez, kariyerini Avrupa'da sürdürmek niyetinde.

DAHA 25'İMDEYİM!

Berkan Kutlu basın toplantısında, "Bizim yerimiz Şampiyonlar Ligi. Berkan Kutlu henüz istediği yerlere gelmedi, çünkü 25 yaşındayım. 4 yıldır profesyonelim. Ama iyi yoldayım diye düşünüyorum. Eleştirileri artık önemsemiyorum" açıklamasını yaptı.

SUUDİ ARABİSTAN'A GİTMEDİ

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Sergio Ramos hâlâ kulüpsüz. İspanyol Marca gazetesi, yıldız oyuncunun Suudi Arabistan takımlarından gelen teklifleri kabul etmediğini bildirdi. 37 yaşındaki İspanyol stoper kulüpsüz durumda.

ALPASLAN PENDİK'E

Geçen sezon Eyüp'te kiralık olarak forma giyen ve Galatasaray'a dönen Alpaslan Öztürk'ün Sarı-Kırmızılılar'daki hikayesi bitti. Bir sezon daha kontratı olan tecrübeli stoper, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'a gönderildi.