Aslan zirveye demirledi

İlk gole kadar kıran kırana geçen karşılaşmada Ziyech, 53'te uzak mesafeden nefis şutuyla kilidi açtı. Yorgun Adana Demir'in düşen gardını, 64'te Kerem Demirbay yıktı. 90+1'de Icardi son sözü söyledi.

AKŞAM SPOR

Galatasaray'ın bu sezon 28. kez şutu direkten döndü.

21 gole ulaşan Mauro Icardi, krallık yarışında zirvede.

İlk yarıda Adana Demir 11; Galatasaray 15 şut çekti.

Ziyech, tüm gollerini (6) ceza sahası dışından attı.

BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK

Kalesine gelen 8 şutun hepsini kurtararak takımının galibiyetinde kilit rol oynayan Fernando Muslera, maç sonu özeleştiride bulundu. En iyi maçları olmamasına karşın 3 puanın önemine vurgu yapan Uruguaylı, şöyle konuştu: "En iyi maçımız değildi ama 3 puan daha önemliydi. Rekor kırdık ama 3 puan aldık ve 4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum. Bir adım daha yaklaştık şampiyonluğa."

7 PUAN ÖNDE DERBİYİ İZLEYECEĞİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana'daki galibiyetin ardından F.Bahçe ile açılan farka vurgu yaptı. F.Bahçe-Beşiktaş derbisini 7 puan farkla izleyeceklerinin altını çizen deneyimli çalıştırıcı, şunları kaydetti: "7 puanlık farkla hafta sonuna girip derbiyi izleyeceğiz. Kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakalayıp geçtik. Bütün futbolcularım gol atmak için yaşıyor. Maç bitene kadar rakibimiz de biz de gol aradık. Averajın da çok önemi var. Kilidi Ziyech açtı. Fernando Muslera sayesinde gol yemedik. İki takım da çok pozisyona girdi, zevkli bir maç oldu. Adana Demirspor'u da gayreti ve mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum."