Aslan Serie'ye bağladı

G.Saray'ın kadrosunda Oliveira, Mertens, Torreira, Zaniolo ve Icardi var. Yeni sezonda da Icardi'nin yanı sıra Çizme'de görev yapmış, Paredes ile Di Maria alınmaya çalışılıyor. İtalyanlar, bu durum için, “G.Saray, Ş.Ligi için Serie A kadrosu kuruyor” yorumunda bulundu.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak ve başarılı olmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, kadrosunu da bu bağlamda güçlendirmek istiyor. Hedefteki isimler; Juventus'tan ayrılacak olan Angel Di Maria ile Paredes... 35 yaşındaki Di Maria'nın bonservisi elinde... Paredes'in bonservisi ise PSG'de... Sarı-Kırmızılılar, Mauro Icardi'nin bonservis görüşmelerine Paredes'i de eklemiş durumda ve iki oyuncu için PSG'ye paket teklif sunulacak.

TÜRKLERİN HAYALLERİ BÜYÜK

Galatasaray'ın Di Maria ve Paredes'i transfer etmek istemesi, İtalya'da da geniş yankı uyandırdı. İtalyanlar, Sarı-Kırmızılılar'ın bir Serie A takımı oluşturmaya başladığını ve bunu da Şampiyonlar Ligi için yaptığını vurguladı. "tvplay.it" bu konuyla ilgili yaptığı haberde şu ifadelere yer verdi: "Türk kulübünün yöneticileri, harika bir ekip oluşturmak istiyor. Hayalleri büyük. İstanbul'un en prestijli ve unvanlı kulübü Galatasaray, büyük oyuncularla kadrosunu güçlendirme planı yapıyor. Kulüp daha geçen yaz, İtalya Ligi'nde oynayan dört önemli oyuncuyla sözleşme imzaladı. Bunlar; Torreira, Oliveira, Mertens ve Icardi.

TRANSFERDE OLDUKÇA CİDDİ

Bu isimlerin yanı sıra ocak ayında Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu satın aldılar. Şimdiki hedefinde ise Juventus'tan iki büyük isim: Angel Di Maria ve Leandro Paredes... Di Maria serbest oyuncu statüsünde... Paredes ise PSG'ye geri dönecek ancak Galatasaray menajeriyle irtibata geçti ve her iki oyuncuya da gözü dikmiş durumdalar. Müzakerelerde sonuç belli değil ama Türk kulübü oldukça ciddi. Bu operasyonun gerçekleşmesi durumunda Galatasaray kalite olarak da önemli sıçrama yapacak. Türk kulübü Şampiyonlar Ligi için Serie A kadrolu bir takım kuruyor."