Aslan parçası Mancini!

Galatasaray'da umduğunu bulamayan Roberto Mancini, Milli Takım'la tarihe geçti. Sarı-kırmızılılarda 46 maça çıkıp, 25 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 yenilgi alıp, 1.89 puan ortalaması tutturan, Mancini, İtalya'nın başında 36 karşılaşmada 2.44 ortalamaya ve finale ulaştı.

AKŞAM

Galatasaray'da görev yaptığı dönemde beyefendi tavrı ve sakinliğiyle takdir toplayan Mancini belki beklentileri tam olarak karşılayamadı ancak ayrılırken sadece çalıştığı dönemin ücretini alıp, tazminat talep etmeden gitti. Bu tavrıyla kamuoyunda takdir toplayan Mancini ardından Inter ve Zenit'te de umduğunu bulamayıp, İtalya Milli Takımı'nın başına geçti. G.Saray'da çıktığı 46 resmi maçta 25 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda Galatasaray, rakip filelere 82 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü. Mancini 1.89 puan ortalamasıyla yetinirken, Galatasaray'a kupa kazandırdı ancak ligi ikinci bitirdi.

EURO 2020 etkisi: Harcama yüzde 20 arttı

KUPAYA SADECE 1 ADIM VAR

Mancini, İtalya'nın başında ise tam bir destan yazıyor. Çizme'de çıktığı 36 karşılaşmada 27 galibiyet, 7 beraberlik ve sadece 2 yenilgi alan Mancini, 2.44 puan ortalamasıyla, Çizme'yi aşan teknik adam profili çiziyor. İtalya Milli Takımı'nda bu 36 karşılaşmada 63 farklı oyuncuya görev veren Mancini, şimdi Pazar günü dev kupayı müzesine götürüp, İtalya tarihinde seçkin bir yer edinmenin eşiğinde.

Süper yabancı çıkmazı

KOMİK ENGELLEME!

İtalya'nın zaferi sonrası güzel bir penaltı atan Bonucci, taraftarla final kutlamalarına katıldı. Ancak sahaya geri dönmek isterken, Wembley'de görevli bir komiser onu engellemeye çalıştı. Bonucci'yi tanımayan ve onun futbolcu olduğuna inanmayan komiseri ikna etmek kolay olmadı.

"HASRET BİTECEK"

Bonucci maç sonunda şu açıklamayı yaptı: "Kupayı kazanmak için pazar günü her şeyimizi vereceğiz. 50 yıllık hasreti bitirmek istiyoruz."

"SAVAŞTIK BAŞARDIK"

İtalya'nın normal süredeki golünü atan Chiesa, duygularını ifade edecek kelime bulamadığını söyledi. Chiesa, "İspanya'nın yıldızları vardı ama biz sonuna kadar savaştık ve başardık." dedi.

FİNALE DAVET

Öte yandan UEFA, kalp krizi geçirdikten sonra hayata tutunan Danimarkalı futbolcu, Christian Eriksen'i Pazar günü oynanacak EURO 2020 finaline davet etti. Eriksen'in maçı izlemesi için doktorları izin verirse, Pazar günkü finalde yerini alacak.

Son dakika Galatasaray haberleri... Yeni hedef Halilovic

Son dakika Galatasaray haberleri... Nicolae Stanciu'da fark 500 bin euro