Aslan ortayı sağlama alıyor

Avrupa'dan istediği teklifi alamayan Paredes, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle temas kurdu. Ndombele de bitmeye çok yakın. M.United'ın yıldızı Fred ise olumsuz. G.Saray'da Oliveira ve Midtsjö ile yollar ayrılabilir.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Yeni sezonda kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Orta saha pozisyonunda Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Midtsjö gibi isimlere sahip olan Aslan, Kerem Demirbay'la da güç kazandı. Torreira'yı bırakmak istemeyen Aslan'da Oliveira ve Midtsjö'nün durumu sallantıda. Orta alana takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, PSG'de kadroda düşünülmeyen Paredes ve Tottenham'dan Tanguy Ndombele isimlerini bitirme noktasına geldi. Fransız L'Equipe, Ndombele'nin kısa süre içerisinde Galatasaray'a imza atacağını iddia etti.

LEANDRO PAREDES DÖNÜŞ YAPTI

İlk olarak Mauro Icardi'nin vatandaşı Leandro Paredes için harekete geçen Aslan, Paris Saint Germain ile 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşsa da oyuncuyu ikna edememişti. 5 büyük ligde forma giymek için teklif bekleyen Arjantinli orta saha, istediğini alamadı. Lazio da transferde geri adım attı. Mauro Icardi'nin de Sarı Kırmızılılar'a imza atması ve gördüğü ilgi karşısında etkilenen Paredes, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yeniden temas kurdu. Taraflar arasındaki görüşmeler yeniden başladı. Dış basında çıkan haberlerde, Arjantinli Leandro Paredes'in bir sonraki durağının Galatasaray olacağı vurgulandı.

BREZİLYALI FRED'DE PÜRÜZ ÇIKTI

Daha öncesinde Paredes'te istediğini alamayan Galatasaray, Manchester United'da kadroda düşünülmeyen Fred için harekete geçmişti. Fakat Ada ekibinin yüksek bonservis beklentisi bu transferi zora soktu. Kapıyı ilk olarak 20 milyon euronun üzerinde bir bonservis beklentisi ile açan Kırmızı Şeytanlar, yapılan görüşmeler sonrasında 15 milyon euroya düşse de görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. Cim-Bom, artık Leandro Paredes'e önceliği vermiş durumda. Oliveira veya Midtsjö ikilisinden ayrılık yaşanması halinde Ndombele'ye de imza attırılacak.

MORUTAN SAVAŞI

İtalyan ekiplerinden Pisa, geçtiğimiz sezon kiraladığı Morutan'ı istiyor. Konyaspor, Palermo ve Sampdoria da 24 yaşındaki Rumen futbolcu için devrede. CimBom ise satış yerine kiralama teklifl erini değerlendirecek.

17. ADRESİ CUMBAYA

Bir dönem Galatasaray ve Gaziantep formaları giyen Lucas Ontivero, kariyerinin 17. transferini yaparak Ekvador ekibi Cumbaya FK'ye gitti. 28'lik orta saha daha öncesinde 16 ekip ile tam 12 farklı ülkede forma terletti.

YUNUS'A ÜÇLÜ KISKAÇ

Leicester City, Bordeaux ve Nantes, Yunus Akgün için kiralama teklifi yaptı. Satın alma opsiyonu olarak Leicester 7 milyon euro, Bordeaux ve Nantes ise 6 milyon euro önerdi. Galatasaray, gelen teklifl eri değerlendirmeye aldı.

LUCAS TORREİRA'YA 15 MİLYON EURO

İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre Napoli, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira için 15 milyon euroluk teklif yaptı. Başarılı orta saha için Lazio kulübünün 12 milyon euroluk önerisini reddeden Cim-Bom'un vereceği yanıt merak konusu oldu.