Aslan mutlu Kartallar buruk

Liderlik yarışında Fenerbahçe ile kıyasıya rekabette olan Aslan, zorlu Beşiktaş deplasmanını kayıpsız geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın 3 puanı, Al Musrati'nin 2'nci dakikada kendi ağlarına gönderdiği topla geldi.

AKŞAM SPOR

BJK, Santos yönetiminde iç sahada ilk kez gol yedi.

GS, Beşiktaş'a karşı en erken golünü buldu. (1:29)

Okan Buruk, ilk oyuncu değişikliğini 85'te yaptı.

%73

Süper Lig tarihinde en az 10 derbide görev yapan teknik direktörler arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip isim Okan Buruk (8/11).

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından mutlu olduklarını belirterek "Son 6 günde 3 maç oynadık. Yorgun ve eksik G.Saray. Gol yemeden kazanmak önemli. Derbilerin atmosferi çok farklı tabii. Bu statta ilk galibiyet hayırlı olsun. Beşiktaş deplasmanı zor. Benim oyuncularım bu tür atmosferlerde çok daha iyi oluyor. 10 maç kaldı. Şampiyon olmak istiyoruz. Tek maç haftasına geçtik. Bizim işimiz zor. Bazen egolar çok yüksek olabiliyor. Herkesi yönetmek zor olabiliyor. Sağ bek bölgesinde kısıtlıyız. Kaan Ayhan elinden geleni yaptı. Icardi yüzde 100'ü ile oynamadı. Halil Umut Meler hata yapmadı. Eleştirilerin nedenini bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

HAKEMLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, F.Bahçe Yöneticisi Selahattin Baki'nin Süper Kupa fi nali için yabancı hakem önerisi ile ilgili de konuştu: "Yabancı hakemle ilgi, F.Bahçe'nin böyle bir talebi olmuş. Bunu kulüp olarak mı yaptılar, yazılı olarak mı yaptılar, arkasında başka hesaplar mı var bilmiyoruz. Biz, Türk hakemlerine güveniyoruz.