Aslan Mertens'le 4 dörtlük

Galatasaray'da Mertens, 37'de Icardi'ye attırarak 4 maçlık suskunluğunu bozdurdu. 45'te füze yolladı. 59'da ise Mauro hazırladı Dries bitirdi. Zaha, 70'te son darbeyi vurdu. Cim-Bom zirveyi aldı.

AKŞAM SPOR

8. dakikada Mauro Icardi kaleciyi geçti direği geçemedi.

Mertens, Galatasaray'da ilk kez bir maçta 2 gol attı.

Alanya, ilk isabetli şutunu 50. dakikada çekti.

Zaha, ligde üst üste 3 maçta gol kaydetti.

3 PUANLARIN SAHİBİYİZ

Galatasaray'ın genç sol beki Kazımcan Karataş, maçın ardından mutlu olduğunu belirterek, "3 puanı aldığımız için mutluyuz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Yoğun bir fi kstüre giriyoruz. Daha devamı gelecek. Biz Galatasaray'ız, 3 puanların talibi ve sahibiyiz. Gereken şeyler bunlar! Büyük takımda oynamak zor ama zoru başaracağımı düşünüyorum" diye konuştu. ALANYASPOR'U 4-0 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde 13'üncü maçlar itibarıyla bir sezondaki en yüksek puanına ulaştı (34 puan; 11G 1B 1M). ğımı düşünüyorum" diye konuştu

OLUMLU SİNYAL VERDİK

Alanya karşısında 2 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Mertens, maç sonu açıklamasında lige dair iyi sinyal verdiklerini söyledi. Belçikalı maestro, şöyle konuştu: "Çok iyi maç çıkardık. Kazanmak istedik çünkü son maçımızda istediğimizi alamadık. Lige dair olumlu bir sinyal verdiğimizi düşünüyorum." 35 yaşındaki hücumcu, asist ve gollerinin yanı sıra 4 de kilit pas verdi.

34

Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde 13'üncü maçlar itibarıyla bir sezondaki en yüksek puanına ulaştı (34 puan; 11G 1B 1M).

1

Alanya'yı 4-0 mağlup eden Aslan, Aralık 2019'dan (1- 0) bu yana ilk kez Akdeniz ekibini konuk ettiği bir lig maçını kazandı

3

G.Saray, bu sezon bir Süper Lig maçında üç farklı oyuncusu hem gol atan hem de asist yapan ilk takım oldu.