Aslan, kaldırımdan otobana çıktı

Nelsson perdeyi açtı, Bahoken penaltı kaçırdı. 57'de Aylton eşitledi. Golü iptal edilen Dries Mertens, 86'da penaltıdan attı, Aslan'ın zirve inadı devam etti...

AKŞAM SPOR

Kayserispor'u evinde konuk ettiği son 9 lig maçının 6'sını kazanan G.Saray, bu galibiyetlerde 25 gol attı. (2B 1M) 10G.Saray, 2023- 24'te evinde oynadığı lig maçlarında puan kaybetmeyen tek takım. Ayrıca Aslan, lig tarihinde ikinci kez iç sahada 10'da 10 yaparak başladı. 222022-23'ten bu yana ligde en fazla tek farklı galibiyet alan takım Galatasaray (22), en fazla 2-1 skorunu elde eden takım.

MUSLERA: FAVORİ OLMAMIZ NORMAL

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera karşılaşma sonrası, "Son 10 senede 6 şampiyonluğumuz var. Her sene şampiyonluğun favorisi biziz. Bu gayet normal. Normal olan şey bizim şampiyon olmamız. Bizim elimizden gelen her şeyi vermemiz ve istediğimiz hedefe ulaşmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

NELSSON: MAÇTA BİRAZ ZORLANDIK

Cim-Bom'un Danimarkalı stoperi Nelsson, takımı adına dün 1 gol atarken maç sonrası da, "Şampiyon takım olarak bu tip maçları da kazanmamız gerekiyor. Biraz zorlandık. Kendi oynamak istediğimiz şekilde oynamadık. Fırsat bulduğumda her şeyi vermeye çalışıyorum. Günün sonunda kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

MERTENS: "Kolay bir maç değildi. En iyi oyunumuzu oynamadık. Kendimize odaklanmamız gerekiyor. Başka etmenlere, hakemlere değil. Buraya kupa kazanmak için gelmiştim. Büyük bir takımız. İyi bir şekilde ilerleyeceğiz. Taraftarımızı çok seviyorum."