Aslan çeyrekte var

Perdeyi 27'de Sanchez'in golüyle açan Cim-Bom; VAR'dan gelen penaltılarla 37'de Halil, 41'de Tete ile farkı 3'ledi. Bandırma'da 45+4'te Sergen; 76'da Mulumba yazdı, 90+5'te Vinicius son sözü söyledi.

AKŞAM SPOR

Carlos Vinicius, Galatasaray'da gollü siftah yaptı.

Aslan'da altyapıdan yetişen 4 futbolcu süre aldı...

Orta saha Berkan Kutlu, sol stoperde oynadı.

DAHA ŞEHRİ GÖRMEDİM

Galatasaray'ın, İngiliz ekibi Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius, ayağının tozuyla Sarı-Kırmızılı formayla golü buldu. Yeni gelmesine karşın siftah yapan Sambacı, henüz şehri bile gezmediğini söyleyerek şunları kaydetti: "Çok mutluyum. İlk maçımda ilk golümü attım. Taraftarımızın önünde olması güzeldi. Transferim hızlı gelişen bir süreçti. Henüz şehri bile görmedim. Takım arkadaşlarım beni çok sıcak şekilde karşıladılar. Tete'nin burada olduğunu biliyordum ve gelmeden önce konuştum. İlk golümü de onunla birlikte atmak ayrıca güzel oldu... Gol attıktan sonra da konuştuğumuz sevinci yaptık..."

KUPAYI İSTİYORUZ

Okan Buruk, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde yitirdiğimiz vatandaşlarımızı anarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "G.Saray'a karşı gelen her oyuncu daha iyisini yapmaya çalışıyor. Hüseyin Hoca, çok beğendiğim önemli bir isim. Bugün yeni oyuncularımızdan bazılarına süre verdik. Carlos Vinicius'u takımla ilgili bilgilendirdik, zamanı var. Kupayı almak istiyoruz."

ZAHA'DAN TEPKİ!..

87'de oyundan alınan Zaha, Okan Buruk ve teknik heyete sert şekilde tepki gösterdi. Güçlükle sakinleşen Fildişili yıldızın yerine Gökdeniz Gürpüz girdi.