Artline Medya Grubu Kurucu Başkanı Onur Durası: Futbol Hobi Değil, Tutku!

Artline Medya Grubu Kurucu Başkanı Onur Durası, futbol tutkusuna kariyerinde de yer verdi. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Pendikspor Yönetim Kurulu Üyesi olan iş adamı, iletişim sektöründe kazandığı tecrübeyi futbol dünyasına aktarıyor.

İster sahanın içinde olsun ister dışında, erkekler için futbol büyük bir tutkudur. Futbola tutkuyla bağlı isimlerden biri de Artline Medya Grubu Kurucu Başkanı Onur Durası. Onu diğer futbol âşıklarından ayıran yanı ise tutkusuna kariyerinde de yer vermesidir. Artline Medya çatısı altında 50'yi aşkın şirketin marka danışmanlığını yapan başarılı iş adamı, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Pendikspor Yönetim Kurulu Üyesi olarak futbol dünyasına hizmet veriyor. Durası, son dönemde basın sözcülüğü ve dijital reklam çalışmalarını yürüttüğü Pendikspor'u internette en çok konuşulan kulüpler arasına sokmayı başarmıştır.

ONUR DURASI: "İLGİ DUYDUĞUNUZ ŞEYLER HOBİDEN ÇIKIP TUTKUYA DÖNÜŞEBİLİR."

Futbola olan aşkını "Futbol bir hobi değil, tutkudur" sözleriyle ifade eden Onur Durası, tutkusunun nasıl başladığını ve nasıl işi haline geldiğini ise şöyle anlatıyor: "Futbola ilgim herkes gibi çok küçük yaşlarda başladı. Top oynamak her ne kadar yetenek işi olsa da futbol zekasının bu alanda daha ağır bastığı düşüncesindeyim. Bu akıl oyunları sektöre karşı hayran olmamı sağladı. Zamanla da tuttuğum takıma karşı ilgim beni futbolun profesyonel hayatına itmeyi başardı. Medya ve iletişim alanında uzmanlaşınca, futbol tutkumu mesleğimin bir parçası haline getirmeye karar verdim. Fenerbahçe'nin kongre üyeliğine talip oldum ve seçildim. Aynı zamanda ikame ettiğim ilçedeki 1950 yılında kurulan Pendikspor kulübününde yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Bugün geldiğimiz noktada Pendikspor'la önemli bir başarı yakaladık ama bu sadece ilk adımdı. Ben, profesyonel liglerdeki tüm takımların sosyal medya çalışmalarına önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu alanda uluslararası başarılara imza atmak için de çalışmalar yürütüyor ve bunu kısa sürede bunu başaracağıma inanıyorum."