Artem Dzyuba'nın Fenerbahçe'ye transferini Zenit'in eski yıldızı açıkladı

Fenerbahçe sezon sonunda Zenit'le yolları ayıracak Artem Dzyuba'yı renklerine bağlayacak. Zenit'in eski futbolcularından Maksim Demenko, ''Dzyuba, yaz aylarında yurt dışında sağlam bir sözleşme imzalayacak. Çünkü bonservis bedeli bulunmuyor.'' dedi.

AKŞAM

Artem Dzyuba'nın sezon sonunda Fenerbahçe'ye transferi konusunda Zenit'in eski futbolcularından Maksim Demenko açıklamalarda bulundu. Demenko, "Artem 33 yaşına geldi ama ben hala gençliğindeki seviyeye sahip olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe söylentileri var. Yurt dışında oynayabilir. Zenit onunla mukavele yenilemezse Rusya'da kalacağını sanmıyorum. Bu durumda yeni gideceği takımda maddi bakımdan çok sağlam bir sözleşme imzalayacaktır." dedi.

Diego Costa'dan Fenerbahçe'ye akıllara zarar oyun! Kandıramadı...

"DZYUBA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPACAKTIR"

Maksim Demenko, "Artem'in Fenerbahçe'yle adı anılıyor. Ancak nereye giderse gitsin onu alan takım, bonservis bedeli ödemeyeceği için maaşını yüksek tutacak. Çoğu zaman futbolcular yaşlandıkça saha içinde ve saha dışında daha profesyonel davranır. Saha içinde enerjilerini dengeli kullanırken transfer masasında da daha yüksek bedeller almak için akıllı adımlar atarlar. Dzyuba'nın nereye giderse gitsin yeni takımında yine büyük işler yapacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil, Fenerbahçe'de 1 yılda 9 kez sakatlandı!

SAHADA DURDURULAMIYOR

Bu sezon Rusya'da 17 lig maçına çıkan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 10 gol atmayı başarırken 6 da asiste imzasını attı. 1.96'lık boyuyla hava toplarında çok etkili olan Artem Dzyuba, Rusya Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Artem, milli formayla 55 karşılaşmaya çıkarken 30 gol kaydetti.

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike: Ali Koç, UEFA'ya çıkarma yapacak

DZYUBA İÇİN BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon için golcü hattında tecrübeli bir forvet istediği ve bu sebeple Dzyuba'yı gündemine aldığı öğrenildi. Artem boşa çıkacağı için bonservisi olmayacak.

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 9 milyon euro olan Artem Dzyuba, hava toplarındaki etkinliği ve güzlü fiziğiyle dikkat çekiyor.