Artem Dovbyk mi Alexander Sörloth mu derken Valerien Ismael'den flaş hamle

Artem Dovbyk ve Alexander Sörloth isimlerinin havada uçuştuğu bir dönemde Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'den Semih Kılıçsoy hamlesi geldi. Artem Dovbyk transferinde mutlu sona yakın olan siyah-beyazlılarda gol bölgesine Semih Kılıçsoy aşısı tutarsa 16 yaşındaki futbolcu, Valerien Ismael'in yeni sezonda en önemli kozlarından birisi olacak.

Beşiktaş'ta bir numaralı gündem maddesi forvet bölgesi. Artem Dovbyk ve Alexander Sörloth isimlerinden birisini kadrosuna katmak isteyen Valerien Ismael'den, "Artem Dovbyk ile anlaşıldı" haberlerinin çıktığı günlerde sürpriz bir hamle geldi: Semih Kılıçsoy.

Yunus Akgün çılgınlığı! Galatasaray'a astronomik teklif

VALERIEN ISMAEL, SEMİH KILIÇSOY'UN FİZİĞİNİ ÖVDÜ

Ajansspor'da yer alan habere göre, fırsat buldukça U19 takımının maçlarını izleyen ve altyapı genel koordinatörü Mehmet Ekşi ile bir araya gelen Fransız hocanın gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy'u çok beğendiği ve yeni sezondan itibaren A takıma alacağını söylediği öğrenildi.

16 yaşındaki Semih'in fiziki durumunu çok beğenen ve sistemine uygun olduğunu dile getiren Ismael yeni bir Emirhan İlkhan yaratmak istiyor. Öte yandan siyah beyazlı takımın bir başka genç oyuncusu Emirhan Delibaş'ın da yeni dönem de ağabeyleri ile birlikte olacağı ve bu oyunculara özel program verileceği belirtildi.

İbrahim Üzülmez hızlı başladı! İlk transferi Galatasaray'dan

SEMİH KILIÇSOY İLE SINIRLI KALMAYACAK

Fransız teknik direktör, Fenerbahçe derbisinde Emirhan İlkhan ve Serdar Saatçı'yi sahaya sürerek övgü toplamıştı. 1.78 boyundaki, her iki ayağını da kullanabilen Semih Kılıçsoy bu sezon U19 Süper Ligi'nde forma giydiği 27 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırdı.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın bir başka genç oyuncusu Emirhan Delibaş'ın da yeni dönem de ağabeyleri ile birlikte olacağı ve bu oyunculara özel program verileceği belirtildi.

Hollanda'da 2. Philip Cocu vakası! Fenerbahçe detayı...

"VALERIEN ISMAEL'İN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUNUZ"

Valerian Ismael'in kendileriyle sık sık görüştüğünü söyleyen Beşiktaş Altyapı Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi, "Biz bu ilgiden çok memnunuz. Önümüzdeki sezon birçok oyuncumuz A takımda olacak. Ismael, altyapı oyuncularımızdan Semih'i çok beğendi ve A takıma alacak. Hep söylüyorum, yıllardır isim diye transfer edilen bir çok oyuncudan bizim gençlerin hiçbir farkı yok. Yeter ki güvenin." diye konuştu.

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin imdadına yetişti! Emre Belözoğlu aradan çekilince...

"TESİS SIKINTISI GİDERİLMELİ"

Ekşi ayrıca altyapıdaki tesis sıkıntısının biran önce giderilmesini, Fulya'da zor şartlarda çalışıldığını ve kısa zamanda Ümraniye'ye geçilmesi gerektiğini söyledi.

Beşiktaş'a Fenerbahçe derbisinin faturası çıktı