Arslan Ekşi: Kulübün değerini anladım

Ziraat Bankkart, Efeler Ligi'nde Halkbank'ı geçip geçen sezonun ardından bu yıl da şampiyon oldu. Kaptan Ekşi, “Bu kulübün değerini anladığım için mutluyum” dedi.

AKŞAM

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi play-off fi nal serisinde Halkbank karşısında 3 maçı da kazanan Ziraat Bankkart, 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu. Karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Ziraat Bankkart'ın kaptanı Arslan Ekşi de "Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Ziraat Bankkart'ta ikinci şampiyonluğum ama toplamda 15. şampiyonluğum.

Buraya geldiğim için, bu kulübün değerini anladığım için çok mutluyum. İnşallah seneye Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi bir kadroyla, daha güçlü bir kadroyla daha yukarıları hedefliyoruz" dedi.

Ekşi, "Başkanımızdan sözünü aldık, inşallah bunu devam ettireceğiz. MVP ödülü bana standart bir ödül ama iki sene üst üste almak da herhalde kolay olmuyor. Çok çalıştım ama bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, onlarla beraber başardık bunu. Zaten elimizde gördüğünüz kupa burada, inşallah bir sonraki sene üçüncü şampiyonluğu devam ettiririz. Yani '15 şampiyonluğum var' diyorum ama her defasında kazanmak istiyorum, kazanmak çok güzel bir duygu ama Halkbank'ı da yabana atmayalım Halkbank'taki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum" yorumunu yaptı.