Arsenal'den Yusuf Yazıcı için çılgın transfer teklifi! Trabzonspor'a müthiş pay

Trabzonspor'dan 17,5 milyon euro karşılığında Lille'e transfer olan ve Fransız ekibinde gösterdiği performansla Avrupa'nın devlerini peşine takan Yusuf Yazıcı için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Arsenal'in milli futbolcumuz için Lille'e 60 milyon euroluk teklif yaptığını yazdı. Eğer transfer bu rakama gerçekleşirse Trabzonspor'un kasasına 12 milyon euro daha girecek.

Fransa'nın Lille ekibinde gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün radarına giren Yusuf Yazıcı için Arsenal iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig'in köklü takımlarından Arsenal'in bir süredir milli futbolcuyu takip ettiği ve sezon sonunda takımlarına katmak istediği yazıldı.

60 MİLYON EURO İDDİASI

Trabzonspor'un Lille satışından 17.5 milyon euro kazandığı Yusuf Yazıcı'dan sözleşmede bulunan bir sonraki satıştan pay maddesi bulunuyor. Fransız ekibinin yüksek bir ücret karşılığında milli oyuncuyu satmayı düşündüğü bilgisi verilen haberde, yaklaşık 60 milyon euro gibi bir rakamdan bahsedildi.

TRABZONSPOR 12 MİLYON EURO DAHA KAZANACAK

Eğer transfer bu rakama gerçekleşirse Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'dan kasasına yaklaşık 12 milyon euro daha koyacak.

(Yenişafak)