Arsenal, Mesut Özil'i Fenerbahçe'ye bıraktı

İngiliz basını, Arsenal ile Mesut Özil'in 8 milyon 750 bin sterlinlik alacağı için anlaşmaya vardığı açıkladı. The Sun'a ve Metro'ya göre; Arsenal bu ücreti 3 yıl içinde ödeyecek. Sözleşme bu hafta feshedilecek.

AKŞAM

Mesut Özil ile Arsenal arasında yaşananlarla ilgili Topçular’ın menajeri Mikel Arteta konuştu. İspanyol çalıştırıcı, “Yeni bir gelişme yok. Mesut Özil ve Arsenal adına en doğru çözümü bulmak için görüşmelerimiz sürüyor.” açıklamasını yaptı.

8 MİLYON 750 BİN EURO...

Ancak İngiliz basını, Arteta’nın açıklamalarının aksine Arsenal ile Mesut Özil arasında anlaşmanın sağladığını duyurdu. Ada’nın önde gelen basın organlarından The Sun ve Metro, Mesut’un sezon sonuna kadar olan alacağı 8 milyon 750 bin euroyu Arsenal’in yıldız oyuncuya ödeyeceğini yazdı.

Mesut Özil: Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe

"HAFTA İÇİ AYRILACAK"

The Sun’ın haberinde; “Arsenal, Mesut’un alacağı olan parayı üç yıl içerisinde taksitler halinde ödeyeceği için mutlu. Sözleşme bu hafta feshedilecek ve Alman futbolcu Türk ekibi F.Bahçe ile sözleşme imzalayacak. Hafta içinde de Arsenal’den tamamen ayrılacak.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'ye Sokratis'ten kötü haber

100 MİLYON TL GELİR

Öte yandan, Fenerbahçe, Mesut Özil, transferinden 100 milyon TL’lik bir gelir hedefliyor... Sarı-Lacivertli yönetim, Mesut Özil’in forma satışlarının yanı sıra yıldız oyuncunun isminin ve markasının olduğu maskeler de üretecek.