Arsenal menajeri Mikel Arteta'dan Avrupa Süper Ligi açıklaması!

Premier Lig ekibi Arsenal'ın menajeri Mikel Arteta, son dönemde bir kez daha gündeme gelen Avrupa Süper Ligi hakkında bir açıklama yaptı.

Premier Lig ekibi Arsenal'ın menajeri Mikel Arteta, son dönemde bir kez daha gündeme gelen Avrupa Süper Ligi hakkında bir açıklama yaptı. Mikel Arteta, Avrupa Süper Ligi girişimine karşı olduğunu duyurdu.

İngiltere'den Manchester City, Chelsea, Tottenham, Manchester United, Arsenal, Liverpool'un ardından söz konusu oluşuma bir tepki de İspanyol teknik adam Arteta'dan geldi.

Cumartesi günü Liverpool ile yapacakları lig maçı öncesinde basın toplantısında konuyu değerlendiren Arteta, "Bu konuda, çok açığız. Önceden baktığımızla aynı noktadayız. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı seviyoruz ve bu sevgimiz, devam edecek. Kulübün paydaşlarıyla bu konu üzerine iki yıl önce yaptığımız görüşmelerde, konuya aynı yönden baktığımızı zaten açıkça ortaya koymuştuk." ifadelerini kullandı.

Futbolda taraftarın öneminden bahseden Arteta, "Taraftarların oyuna duyduğu tutku, futbolun onlara ait olmasından kaynaklanıyor. Onların düşünceleri çok önemli ve biz de bunları dikkate almalıyız." değerlendirmesinde bulundu.