Arsenal, Çağlar Söyüncü için 35 milyon eruo'yu gözden çıkardı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, milli yıldız Çağlar Söyüncü için harekete geçti. İngiliz devi 35 milyon euroyu gözden çıkardı.

1

Arda Turan bir Türk futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeliyle (34 milyon euro) Atletico Madrid'den Barcelona'ya gitmişti...

Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, oynadığı futbol ve Roma'ya yaptığı katkıyla göğsümüzü kabartırken; bir diğer Altınordu orjinli Çağlar Söyüncü ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Açıklanan rakama transfer biterse Çağlar, Türk futbol tarihine geçecek.

Çağlar Söyüncü, dünyaca ünlü teknik adamın radarına girdi, transferi için belirlenen rakat ise dudak uçuklattı...

Çağlar'ın son talibi de Premier Lig takımlarından Arsenal oldu. Özellikle sezon sonunda futbolu bırakacak olan Per Mertesacker'in yerine alternatif bir isim arayan Arsene Wenger, milli futbolcuyu gözüne kestirdi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Arsenal, Çağlar Söyüncü için 35 milyon eruo'yu gözden çıkardı.

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Manchester United, Manchester City ve Chelsea'nin de radarında olan Çağlar Söyüncü'nün, Per Mertesacker'den sonra bu açığı kapatabilecek en güçlü aday olduğuna inanıyor.

Bir başka habere göre ise Freiburg'un Çağlar için Arsenal'den 35 milyon euro'dan daha fazla bir para isteyeceği bu nedenle de iki kulübün pazarlık masasında uzun zaman harcayacağı belirtildi. (Takvim)