Arda Turan'ın ilk teknik direktörlük deneyimi! İşte anlaştığı takım...

Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için Arda Turan ile anlaştı. Arda, bugün resmi imzayı atacak ve ardından ilk idmanına çıkacak.

İHA

Arda Turan'ın teknik direktörlük kariyerine ilk adımı atıyor. Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için eski Milli futbolcu Arda Turan ile anlaştı.

Arda Turan, bugün resmi imzayı atacak ve ardından ilk idmanına çıkacak. Çiçeği burnunda teknik adam, Eyüpspor'un bu pazar Göztepe ile oynayacağı karşılaşmada takımın başında olacak ve teknik direktörlük kariyerinde ilk sınavını verecek. Arda Turan'ın ekibinde Atila Gerin ile birlikte Kerem Yavaş, Umut Eskiköy ve Murat Üner yer alacak.

Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'da, teknik direktör Zafer Turan ile yakın zamanda yollar ayrıldı.

Eyüpspor Kulübü Asbaşkanı Fatih Kulaksız, teknik direktörlük görevine Arda Turan'ı getirdiklerini duyurdu.

Fatih Kulaksız: "Teknik direktörlük görevi için Arda Turan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Arda Turan ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz."

SÜPER LİG'DEN TRANSFER YAPILDI

Ligden çıkmak için bütün şartları zorlayan Eyüpspor yönetimi, Süper Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuları takıma dahil ederek kadrosunu güçlendirdi. Halil Akbunar, İbrahim Akdağ, Ryan Babel, Ömer Bayram, Berke Özer, Uğur Demirok ve Mustafa Pektemek gibi oyuncuları alan Eyüpspor'da istenilen sonuçlar elde edilemedi.

26 HAFTA LİDERLİK KOLTUĞUNDA KALDI

İbrahim Üzülmez önderliğinde ligde uzun süre liderlik koltuğunda oturan İstanbul ekibinde arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından Üzülmez'in görevine son verildi.

ZAFER TURAN DA ÇARE OLAMADI

Eyüpspor, İbrahim Üzülmez'in ardından göreve gelen teknik direktör Zafer Turan ile 4 maçın ardından yollarını ayırdı. Turan 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktör Zafer Turan ile yollar ayrıldı.