Arda Turan'ın tahtını yıkacak! 15 milyon euroluk piyango

Victor Nelsson'dan Arda Turan'ın rekorunu kıracak transfer! Sarı-kırmızılılara sezon başında Fatih Terim özel isteği ile transfer edilen Danimarkalı stopere Sevilla talip oldu. Eğer bu transfer gerçekleşirsen Victor Nelsson, Arda Turan'ı geçip Cim-Bom'un en pahalı oyuncu satışı olacak.

aksam.com.tr

Arda Turan'ın rekoru takım arkadaşı Victor Nelsson tarafından kırılıyor. Galatasaray'ın 2011 yılında 13 milyon euro bonservis bedeli ile Atletico Madrid'e yolladığı Arda Turan, sarı-kırmızılıların en pahalı oyuncu satışı olmuştu.

ARDA TURAN GİBİ İSPANYA'YA GİDEBİLİR

Galatasaray'ın sezon başında Fatih Terim'in isteği üzerine Danimarka ekibi Kopenhag'tan kadrosuna kattığı Victor Nelsson'a Sevilla talip oldu.

Aksam.com.tr'nin Todofichajes'ten aktardığı habere göre, İspanyol devi Sevilla, Diego Carlos ve Jules Kounde'nin sezon sonunda takımdan ayrılma olasılıklarından mütevellit stoper arayışlarına başladı.

Savunma hattını güçlendirmek isteyen İspanyol ekibi, rotasını sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve başarılı performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Victor Nelsson'a çevirdi.

SEVILLA 15 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

Haberin devamında, Sevilla'nın Sportif Direktör Monchi'nin bu transfer sürecini yönettiği ve Nelsson için de girişimlere başlayacağı belirtildi. Ayrıca Sevilla'nın transferi bitirmeyi istediği ve Danimarkalı savunma oyuncusunun bonservis bedeli için de 15 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği ifade edildi.

VICTOR NELSSON'UN KARNESİ

Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'tan Cim-Bom'a transfer olan Victor Nelsson, parçalı forma ile 42 maçta görev aldı ve 1 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.