Arda Turan'ın en büyük transfer hayali gerçek oluyor! Galatasaraylıların beklediği an geldi

Teknik direktörlük kariyerine adım atan Arda Turan'ın transfer hayali bu kez gerçekleşebilir. Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan ve Arda Turan'ın da aracılık etmeye çalıştığı yıldız futbolcu için tekrar harekete geçildi. İşte detaylar…

Arda Turan'ın Galatasaray'a transferi için mesai harcadığı yıldız futbolcu bu kez Sarı-Kırmızılıların yolunu tutabilir. Eyüpspor ile teknik direktörlük macerasına atılan Arda Turan'ın içinde ukde kalan dünyaca ünlü yıldız için yeniden temaslar başladı.

ARDA TURAN 'EN BÜYÜK TRANSFER HAYALİMDİ' DEMİŞTİ

Arda Turan'ın 'En büyük hayalimdi, transfer keşke olsaydı' dediği Alexis Sanchez için Galatasaray yeniden temaslara başladı. Çiçeği burnunda teknik direktör, sezon başında yıldız ismin transferi için aracılık etmiş ancak imzalar atılmamıştı.

ARDA TURAN'IN GÖZDESİ İÇİN YENİ HAMLE

Öte yandan Galatasaray, Arda Turan'ın hayalini kurduğu başarılı futbolcu için sezon sonunda bir kez daha harekete geçme kararı aldı. Erden Timur'un da doğruladığı Sanchez'in Marsilya'daki durumu belirsizliğini koruyor. Bu durumu fırsat bilen Cimbom da bu defa kesenin ağzını açacak.

MENAJERİ GALATASARAY'I MI İŞARET ETTİ?

Fransızların saygın gazetelerinden L'Equipe, Galatasaray'ın Alexis Sanchez için devrede olduğunu geçti. Farklı kıtalardan tekliflere rağmen oyuncunun menajerinin Avrupa'yı işaret etmesinin sebebinin Galatasaray olduğu belirtildi.

38 MAÇTA 18 GOLE DİREKT KATKI VERDİ

Arda Turan'ın gözdesi olan ve Erden Timur'un da açıkça itiraf ettiği Alexis Sanchez bu sezon tüm kulvarlarda 38 maça çıktı ve 16 gol, 2 asistlik katkı verdi.