Arda Turan'dan beklenmedik hamle! Sezon bittiği gibi bunu yapacak

Arda Turan kariyer planlamasını yaptı. Sezon sonunda Galatasaray'a ve futbol kariyerine nokta koyacak olan Arda Turan, teknik direktörlük serüvenine başlamaya hazırlanıyor. Emektar futbolcu, teknik ekibini kurmak için temaslara başladı.

Ajansspor

Arda Turan yeni bir maceraya yelken açıyor. Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Arda Turan, aktif futbol kariyerine son verecek. Tecrübeli futbolcu, Fatih Terim'in görevde kalması halinde gelecek sezon teknik ekibe dahil olacaktı.

ARDA TURAN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE HAZIRLANIYOR

Arda Turan da teknik direktörlük serüvenine atılıyor. 2 ay sonra futbolu bırakacak olan Arda Turan, teknik ekibini kurmak için çalışmalara şimdiden başladı. Barcelona, Atletico Madrid gibi kulüplerle forma giyen ve Diego Simeone, Fatih Terim, Luis Enrique, Frank Rijkaard, Karl-Heinz Feldkamp, Gheorghe Hagi, Eric Gerets gibi isimlerle çalışan Arda Turan, dev birikimiyle yeni bir atılım yapmaya hazırlanıyor.

EN BÜYÜK BAŞARILARII ATLETICO FORMASIYLA

Kariyerindeki en büyük başarıları Atletico Madrid forması altında yaşayan Arda Turan, La Liga'da iki kez şampiyonluk (Biri Barcelona ile), UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.

4 ŞAMPİYON HOCAYLA ÇALIŞTI

Öte yandan Arda Turan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış 4 teknik direktörle çalıştı. Arda Turan'ın çalıştığı şampiyon teknik direktörler ise Fatih Terim, Ersun Yanal, Abdullah Avcı (gün sayıyor), Okan Buruk.