Arda Turan'a çok ağır sözler: 'Bırakmayı da bilmek lazım, futbol seni bırakmış bile'

Eski Milli futbolcu ve NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan hakkında konuştu. Nihat Kahveci, son olarak Fenerbahçe derbisinin son bölümünde oyuna giren Arda Turan için ağır konuştu ve futbolu bırakmasını tavsiye etti.

NutSpor Youtube hesabında konuşan Nihat Kahveci, Arda Turan'a futbolu bırakma tavsiyesinde bulundu. Kahveci, Arda Turan'ın artık futbolu bırakması gerektiğini söyledi.

NİHAT KAHVECİ'DEN ARDA TURAN'A TAVSİYE

NutSpor YouTube kanalında 'Gol makinası' programında Nihat Kahveci derbiyi değerlendirdi.

Arda Turan'ın performansı ve görüntüsünü değerlendiren Nihat Kahveci, "Arda Turan'a da çok haksızlık etmeyelim. Çok sevdiğim bir kardeşimdir. Türkiye'nin en değerli oyuncularından biridir. Yaptıkları da ortada. Arda artık çok zorlama, futbolu bırak. Futbol da seni bıraktı zaten. Görüntü bu. Sakatlıklar sonrası dönüyorsun ama beklenen Arda değilsin. Bazen bırakmak, bırakmamaktan daha iyidir. O kadar çok eleştiri alıyor ki, bırakması onun hayrına. Ruh halini de iyi görmüyorum. Mutsuz bir Arda performans veremez. Barcelona'da hat-trick yapmış, Atletico Madrid'de banko oynamış Arda derbide 83.dakikada oyuna giriyor. Ben, Beşiktaş dönemimde elimden geleni yapmaya çalıştım, sakatlıklar sonrası 'Bırakıyorum' dedim ve bıraktım. Bırakmayı da bilmek lazım" diye konuştu.

DERBİDEKİ HALİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Fenerbahçe maçının 84. dakikasında Gomis yerine oyuna giren Arda Turan'ın fiziki hali sosyal medyada gündem olmuştu. Kilo almasının yanı sıra saç ve sakalının beyazladığı gözlenen Arda, Twitter'da gündemin bir numaralı konusu haline gelmişti.