Arda Güler'e Milli Takım müjdesi! Stefan Kuntz kararını verdi

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından Uluslar Ligi'nde kadroya davet edilebilir. 17 yaşındaki Arda Güler için Kuntz, ''Çok büyük heyecan vadediyor.'' ifadelerini kullandı.

AKŞAM

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, F.Bahçe maçlarını izlerken Arda Güler'den etkilendi. Alman çalıştırıcı, genç oyuncu için olumlu yorumlar yapıyor.

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Avrupa'da bazı takımların dikkatini çekmeyi başaran Arda, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da radarına girmeyi başardı.

Alman teknik adam, Fenerbahçe'nin maçlarını izlerken 17 yaşındaki oyuncunun performansından etkilendi. Başarılı çalıştırıcı, genç oyuncu için ''Arda çok yetenekli bir oyuncu. Kendisinin ileride izlemeye gelecek özel taraftarları olacak. Çok büyük heyecan vadediyor'' yorumda bulundu.

Ne yaptın Yusuf Yazıcı! Dillerden düşmüyor

ARDA GÜLER ULUSLAR LİGİ'NDE OYNAYABİLİR

Kuntz'un, Arda Güler'i Uluslar Ligi maçlarının aday kadrosuna davet etmesi bekleniyor. Türkiye, 2022-23 Uluslar C Ligi'nde yer alıyor. Türkiye'nin 1. Grup'taki rakipleri Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları.

A Milliler, UEFA Uluslar Ligi'nde 2-14 Haziran 2022 tarihleri arasında dört, 22-27 Eylül 2022 tarihleri arasında ise iki karşılaşma oynanacak. Arda, Türkiye U17 Milli takımının formasını 7 kez giydi. Genç oyuncu, bu dönemde 2 gol atarak takımına katkı sağladı.

Kerem Aktürkoğlu için resmi açıklama! Avrupa kulüplerinin teklifi belli oldu

ARDA GÜLER YENİ SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

Sarı-Lacivertli Yönetim, 2023 yılında sözleşmesi biten oyuncusu için yeni hamle yaptı. 18 yaşından küçük olan Arda ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Genç oyuncunun yıllık ücretinde yeni bir ayarlama da yapıldı.

Arda, 2019 yılında Gençlerbirliği'nin altyapısından transfer edildi. Fenerbahçe, Arda için Ankara temsilcisine 400 bin TL ücret ödedi. Gençlerbirliği Arda'nın sonraki satışından ise %20 pay alacak.

Galatasaray'ın Erencan Yardımcı pişmanlığı! Sözleşmesindeki dikkatlerden kaçan detay