Arda Güler sözleri camiayı karıştırdı! Fenerbahçe'de taraftarlardan büyük tepki

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti, ligde üst üste 3. maçını kazandı. Maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın Arda Güler sözlerine ise kimse anlam veremedi. Arda Güler için ''3 hafta önce Arda'yı Türkiye'de kimse tanımıyordu. Şimdi bütün Türkiye Arda'yı konuşuyor. Bundan memnunum, demek ki doğru işi yapıyorum.'' diyen İsmail Kartal'a taraftarlar tepki gösterdi.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçta 9 puan kazandı, lig 2.'liği için umutlarını artırdı. Kasımpaşa'yı uzatma dakikalarında Attila Szalai'nin golüyle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın Arda Güler sözlerine ise kimse anlam veremedi.

Mert Hakan Yandaş'dan Arda Güler'e maç sonu jesti! O görüntüler viral oldu

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında "3 hafta önce Arda'yı Türkiye'de kimse tanımıyordu. Şimdi bütün Türkiye Arda'yı konuşuyor. Bundan memnunum, demek ki doğru işi yapıyorum. Fenerbahçe tarihinde son zamanlarda ilk defa bu kadar genç çocukları oynatan benim." diyen İsmail Kartal'ın bu açıklamalarına kimse anlam veremedi.

Fenerbahçe'yi hayata bağlayan gerekçe! Umutlar arttı

Vitor Pereira'nın sezon başında Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler gibi gençleri oynattığını; iki genç oyuncunun daha o dönem parladığını hatırlatan Fenerbahçeli taraftarlar, Kartal'ın bu sözlerine anlam veremedi. Taraftarlar tecrübeli hocaya sosyal medyadan tepki gösterdi.

İSMAİL KARTAL, İLK DÖNEMİNDE DE SÖZLERİYLE TEPKİ TOPLAMIŞTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal daha önce, sarı-lacivertli kulüpteki ilk döneminde Galatasaray maçı sonrası, "Haddimizi bilerek oynamaya çalıştık. Sonuçta Galatasaray deplasmanında oynadık. Yapacak bir şey yok. Mağlup olduğumuz için üzülmüyorum." açıklamasıyla Fenerbahçeli taraftarların hedefi olmuştu.

İşte o tepkilerden bazıları:

- "İsmail Kartal hocam sana kızmak istemiyorum ama sus ya..."

- İsmail Kartal'a birisi Arda Güler'in ağustos ayından bu yana aralıklı da olsa bu takımda forma giydiğini, taraftarların transferinden itibaren Arda'yı takip ettiğini söylesin. Belki kendisi 3 haftadır tanıyordur."

- "İsmail hocam Arda Güler'i tüm Türkiye tanıyordu sen gelmeden önce senlik bi durum yok yani."

- "İsmail Kartal , Arda Güler hakkında gerçekten, "3 hafta önce kimse tanımıyordu" açıklamasını yaptıysa, derhal görevine son verilmelidir. Yeter artık bu kadar saçmalık olmaz dedikçe daha rezalet bir şey yaşanıyor kulüpte."

- "Birileri İsmail Kartal hocaya söylesin. Biz Arda Güler'i sürekli takip edip, izliyoruz sizler oynatmayı bilmiyorsunuz. Kusura bakma hocam ama sizden de Fenerbahçe hocası olmaz."

Fenerbahçe'yi yasa boğan ölüm! Aram Markaroğlu hayatını kaybetti