Arda gibi Real'i tercih etti

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın A.Efes'te oynayan 14 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay için Barça ve R.Madrid kapıştı. Arda Güler'de çalım atan Madrid, genç basketbolcu Ömer'i de transfer etti.

AKŞAM SPOR

Arda Güler için kapışmaya giren Barcelona ve Real Madrid'i, bu kez basketbolda bir Türk genç karşı karşıya getirdi. Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın Anadolu Efes'te forma giyen 14 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid'de oynamayı seçti.

İbrahim Kutluay, sosyal medya hesabından oğlunun Real Madrid formalı pozunu paylaşarak transferin duyurusunu yaptı. Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen baba Kutluay, "Dünyanın en büyük kulübünde forma giyeceğin için seninle gurur duyuyorum" dedi. 14 yaşındaki Ömer Kutluay, tıpkı Arda Güler'in yaptığı gibi gelişimi için tercihini Real Madrid'den yana kullandı.

HOŞ GELDİN KARDEŞİM

Arda Güler, Real Madrid basketbol takımına transfer olan Ömer Kutluay için hoş geldin videosu paylaştı. Güler, "Ömer transferini duydum. Hayırlı ve uğurlu olsun kardeşim. İnşallah her şey gönlünce olur. Kendine çok dikkat et" dedi