Araya Adnan Polat girdi: Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu az daha birbirlerine giriyorlardı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın ev sahipliğini yaptığı Gül Baba Parkı ve Derviş Gül Baba Sokağı'nın açılışında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların başkanı Burak Elmas ile başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun ağız dalaşına girdiği öne sürüldü.

Galatasaray'ın eski başkanlarından olan ve aynı zamanda Polat Holding Yönetim Kurulu ile Gül Baba Türbesi Mirası Koruma Vakfı Başkanlıklarını yürüten iş insanı Adnan Polat'ın ev sahipliğinde İstanbul Piyalepaşa'da gerçekleştirilen park ve sokağın açılış töreninde, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu da yer aldı.

Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat'ın düzenlediği etkinlikte Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu da yer aldı.

Eşref Hamamcıoğlu infiale neden oldu!

BURAK ELMAS İLE EŞREF HAMAMCIOĞLU ARASINDA "KAŞINMA" POLEMİĞİ

"Spor Gecesi" programında konuşan gazeteci Haluk Yürekli, etkinlikte Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu arasında bir gerginlik yaşandığını iddia etti. Ajansspor'un aktardığına göre, ikili arasında şöyle bir polemik yaşandı.

Adnan Polat: "Bu birlik ve beraberlik tablosu her zaman yaşansın."

Eşref Hamamcıoğlu: "(Elmas'ı göstererek) bu birlik olmaz."

Burak Elmas: "Sen varsın diye olmaz diyorum."

Eşref Hamamcıoğlu: "Kaşınma."

Burak Elmas: "Esas sen kaşınma."

Adnan Polat: "Beyler burası yeri değil."

Dananın kuyruğu kopacak! Galatasaray'da seçim zamanı geldi

"MUSTAFA CENGİZ'E OMUZ ATTINIZ"

Gerginlik olayını anlatan gazeteci Haluk Yürekli, "Ya Sayın Eşref Hamamcıoğlu, sizi iki olayla hatırlıyorum. Birincisi 'liseli' olmayan rahmetli Mustafa Cengiz'e omuz attınız. Bugün 'liseli' olmayan bir başka başkan Burak Elmas'a da 'Bu' diyorsunuz. Hani Galatasaray başkanlık makamına saygı vardı?" ifadelerini kullanırken Gökhan Dinç ise "Galatasaray Başkanı'na 'Bu' ve 'Kaşınma' diyor Eşref Bey... Bir önceki başkana omuz at! Bana üslup diyordunuz. Alın size üslup!" şeklinde tepki gösterdi.

Geldikleri gibi ayrılıyorlar... Galatasaray'da iki veda