Aranan forvet Icardi!

Google Türkiye'de 2022'nin en çok aranan isimleri belirlendi. Aslan'ın Arjantinli yıldızı, zirveyi sadece oyuncularda değil, genel olarak da ele geçirdi.

AKŞAM

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Icardi, Türkiye'de yapılan Google aramalarında en çok merak edilen futbolcu oldu. Onu takım arkadaşı Mertens takip ederken 3. sırada ezeli rakip Fenerbahçe'nin yıldızı Joao Pedro bulunuyor. Bu isimlerin arkasından Beşiktaşlı Dele Alli geldi. 5. basamakta ise Trabzonspor'dan Maxi Gomez var. Icardi sadece futbolcu olarak değil, genel aramalarda da zirveyi kimseye kaptırmadı.

SAHAYA ÇIKABİLECEK

En çok aratılan isimler, şöyle sıralandı: 1-Icardi, 2-Ece Erken, 3-Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4-Mertens, 5-J. Pedro. Öte yandan Galatasaray'ın çarşamba günü evinde oynayacağı Ankaragücü karşılaşmasında Arjantinli forvet kadroda olacak. Teknik Direktör Okan Buruk'un, Süper Lig mücadelesine yine Bafetimbi Gomis'le başlaması bekleniyor. Mücadelenin gidişatına göre; Mauro Icardi de sahaya sürülecek. Sarı-Kırmızılılar, Ankaragücü maçının sonrasında ise Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Zorlu derbide ise o tarihe kadar herhangi aksilik yaşamazsa Mauro Icardi'nin 11'de olması bekleniyor. Kadıköy'de Gomis, yedek kulübesine geçecek.