'Ara sıra aşk yaşarız'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, oyuncularını Portekiz’e duygusal mesajlarla yolladı: “Gelemeyeceğim sizinle çünkü buradaki sorunları biliyorsunuz. Siz işinizi sahada yapın ben de burada yapayım. Ara sıra burada kahvaltıda aşk yaşarız. Başarı ve iyi bir oyun taraftarımızı mutlu edecektir.”

AKŞAM

SEÇİLDİĞİ günden beri ekonomik sorunlarla boğuşan Beşiktaş yönetimi, dün Portekiz yolculuğu öncesi takımla buluştu. Başkan Çebi, takımla birlikte Portekiz’e gidemeyeceğini söylerken, oyunculardan galibiyet sözü aldı. Antalyaspor karşılaşmasından önce olduğu gibi oyunculara yönelik duygusal mesajlar veren Başkan Çebi, onların Portekiz’den 3 puanla dönmesini temenni etti. Oyunculara Braga’da sadece Beşiktaş’ı değil, Türkiye’yi de temsil edeceklerini hatırlatan Başkan, “Gelemeyeceğim sizinle çünkü buradaki sorunları biliyorsunuz. Yani iyi de gidiyoruz. Siz işinizi sahada yapın ben de burada yapayım. Ara sıra burada kahvaltıda aşk yaşarız beraber. Başarılar diliyorum. Türkiye’yi, Beşiktaş’ı temsil ediyorsunuz. Orada göstereceğiniz başarı ve iyi bir oyun taraftarımızı mutlu edecektir” ifadesini kullandı.

İŞİNİZİ YAPIN, GERİSİNİ KOLAY

Kaptanlarla da bir süre sohbet eden Çebi, takımın durumu hakkında bilgi aldı. Kaptanlara, “Siz işinizi sahada en iyi şekilde yapın, aklınız saha dışında kalmasın, saha dışı problemleri biz çözmeye çalışıyoruz” şeklinde güvence veren Başkan Çebi, diğer oyuncularla da tek tek sohbet edip, başarı diledi. Göreve geldikten sonra Galatasaray ve Antalya galibiyetiyle moral bulan camiada acil ekonomik sorunlar da büyük ölçüde giderildi. Yeni yönetimin bulduğu 105 milyon TL’lik kaynakla, oyuncuların ve personelin gecikmiş ödemeleri yapıldı. Yönetim bundan sonra ödemeleri düzenli şekilde yapmak ve bu konudaki sorunları gündemden çıkartmak niyetinde.