Luyindama bakın kimle anlaştı! Antwerp, Porto derken yeni adresi 1 haftada 3 kez değişti

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın yeni takımı nihayet netleşti. Royal Antwerp ile anlaşan ancak daha sonra Porto'nun devreye girdiği Christian Luyindama, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Taawon'a gidiyor. Luyindama, Al-Taawon'a satın alma opsiyonlu kiralık imza atacak.

Fanatik

Galatasaray'ın toplam 8 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Christian Luyindama'nın yeni takımı sonunda belli oldu! Royal Antwerp'le anlaşan ancak daha sonra Porto'nun devreye girdiği Luyindama, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Taawon'a transfer oluyor.

Meğer ne Szalai ne Altay Bayındır'mış! Prens Selman Galatasaray'ın yıldızı için...

LUYINDAMA TRANSFERİ BU KEZ TAMAM

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, Christian Luyindama'nın transferi için Al-Taawon ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki Luyindama, Suudi Arabistan ekibine satın alma opsiyonuyla kiralanıyor. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Namağlup şampiyon teknik direktör Altay'a imza attı

MİLLİ TAKIMDA YAŞADIĞI SAKATLIKTAN SONRA...

2019 yılında Standard Liege'den transfer edilen Luyindama, özellikle milli takımda yaşadığı sakatlığı nedeniyle ilk günlerindeki performansına dönememişti. Luyindama 3 sezon boyunca 79 kez Sarı-Kırmızılı formayı terletti.

Ryan Babel'den yönetimi şok eden hamle! Şimdi ne olacak?

Galatasaray'da transfer krizi: Bir tek Florya'nın kapısında yatmadığı kalmıştı, kötü haberi duyurdular