Antonio Conte prensi ile buluşuyor! Tottenham'dan tarihe geçecek transfer...

Antonio Conte'den dev hamle! Tottenham'ın başına geçtikten sonra takımın performansını yukarıya doğru çeken İtalyan teknik direktör yeni sezon yapılanmasına başladı. Antonio Conte'nin isteği üzerine Tottenham harekete geçti ve yıldız isim için kesenin ağzını açtı. İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Antonio Conte yeni sezon için ilk transferini eski takımından yapıyor. Tottenham'ın başına geçtikten sonra kötü gidişi durduran ve başarılı sonuçlar elde eden İtalyan teknik direktör yeni sezon için isteklerini yönetime sundu.

ANTONIO CONTE PRENSİ İLE BULUŞUYOR

Aksam.com.tr'nin Corriere dello Sport'tan aktardığı habere göre, geçtiğimiz sezon Harry Kane'nin ayrılma ihtimali sonrası İngiliz ekibi Lautaro Martinez'i gündemine alan ve Inter'e teklif yapan İngiliz devi tekrar harekete geçti.

Tottenham'ın futbol direktörü Fabio Paratici Arjantinli golcü için masaya 85 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro'luk bonus içeren bir teklif koydu.

INTER TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

Geçtiğimiz yaz Romelu Lukaku'yu da Chelsea'ye gönderen İtalyan temsilcisi ise Lautaro Martinez için teklifin geç olduğunu düşünmüş ve iki golcüsünü de aynı sezonda kaybetmek istemeyerek bu rakamı reddetmişti.

LAUTARO MARTINEZ DAHA MAKUL BİR FİYATA GELEBİLİR

Haberin devamında, Lautaro Martinez için bu yaz bonservis rakamlarının 70-80 milyon euro seviyesine çekildiği ve bunun Tottenham için sevindirici olduğu belirtilirdi.

Inter'in eski teknik direktörü Antonio Conte'nin de Tottenham'ın başına geçmesinin Martinez transferinin gerçekleşmesinde avantaj olarak görüldüğü ifade edildi. Ayrıca bu kez transferde Atletico Madrid'in de İngiliz devine rakip olduğu aktarıldı.