Anthony Nwakaeme'ye bir 'Hull'ler oldu

İngiliz basını Hull City'nin, Anthony Nwakaeme'nin bedelsiz transferiyle ilgilendiğini iddia etti. Hull'un hocası Shota Arveladze, Anthony Nwakaeme ile çalışma konusunda çok istekli.

AKŞAM

Trabzonspor'la henüz mukavele imzalamayan Anthony Nwakaeme gelecek sezon İngiltere Championship'te futbol oynayabilir. İngiliz basını tecrübeli oyuncunun Trabzonspor'la anlaşmaya varamadığını ve yol ayrımında olduğunu hatırlattı.

ANTHONY NWAKAEME HULL CİTY'YE

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin, Nijeryalı yıldızı almak için temasta bulunduğu, Teknik Direktör Shota Arveladze'nin geçen sezon güçsüz olan hücum hattını tanıdığı oyuncuyla güçlendirmeye istekli olduğu belirtildi. 33 yaşındaki Nwakaeme'ye Türkiye'den başka kulüplerin de teklifte bulunduğu biliniyor. Yıldız oyuncunun daha önce Fenerbahçe ile ismi anılmış ancak Başkan Ali Koç bu konuda net bir açıklama yapmamıştı.

Geçen sezon Karadeniz ekibinde şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nwakaeme 3+1 yıllık sözleşme ve 3 milyon euro garanti ücret istediği için anlaşma sağlanamamıştı.