Anthony Nwakaeme ters köşeye yatırdı! Resmen imzayı atıyor...

Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor'daki geleceği merak ediliyordu. Fırtına, şampiyonluğun mimarlarından olan başarılı futbolcuyu takımda tutmak için harekete geçti. Anthony Nwakaeme'nin maaşında fedakârlık yapması halinde yeni sözleşme imzalanacak. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Trabzonspor, 38 yıl aradan sonra gelen şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Anthony Nwakaeme için harekete geçti. Bordo-mavili yönetim başarılı oyuncu Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme için görüşmelere başladı.

ANTHONY NWAKAEME, TRABZONSPOR'DA VAZGEÇİLMEZ OLDU

38 yıl aradan sonra Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme, başarılı performansıyla bu sezona da damga vurdu. 14 gol ve 11 asistle takımına katkıda bulunan Nwakaeme, Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez ismi olmayı başardı.

BORDO-MAVİLİLER HAREKETE GEÇTİ

Yönetim önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek olan Anthony Nwakaeme için kollarını sıvadı. Nijeryalı oyuncuyu takımda tutmak isteyen bordo-mavililer, oyuncunun maaşında iyileştirme yaparak sözleşmesini uzatmak istiyor.

Fakat, golcü oyuncunun yüksek bir maaş istemesi yönetimi biraz düşündürdü. Eğer Nwakaeme maaşında indirimi gitmezse yollar ayrılabilir.

ANTHONY NWAKAEME'NİN BU SEZONKİ KARNESİ

Anthony Nwakaeme, bu sezon bordo-mavili formayla 35 resmî maçta yer aldı. 33 yaşındaki Nijeryalı hücumcu, bu karşılaşmalarda 14 gol ve 11 asistle takımına katkıda bulundu.