Anthony Nwakaeme ayaklanması! İstanbulspor-Trabzonspor maçı sonrası kıyamet koptu

Trabzonspor'un ilk lig maçında gündem yine Anthony Nwakaeme oldu. İstanbulspor ile oynanan maçta Anthony Nwakaeme yerine alınan Trezeguet'in performansı, Nijeryalı golcüyü arattı. Taraftarlar sosyal medyadan isyan etti.

aksam.com.tr

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta aslan payı olan Anthony Nwakaeme, biten sözleşmesini uzatmayarak takımdan ayrılmıştı. Nwakaeme'nin boşluğunu Trezeguet ile dolduran Bordo Mavililer, dün İstanbulspor karşısında ilk lig maçına çıktı ve 2-0 galip geldi. Mücadele sonrası sosyal medyada Nwakaeme gündem oldu.

'ANTHONY NWAKAEME'NİN YERİ DOLMADI'

Nwakaeme yerine transfer edilen Trezeguet ile başlanan maçta Mısırlı futbolcu her ne kadar geçer not alsa da, taraftarlar Nwakaeme'yi aradı. Nijeryalı oyuncunun yerinin dolmayacağını düşünen taraftarlar, sosyal medyada isyan etti. Karadeniz ekibinin 2-0 kazandığı maçta Trezeguet 2 isabetli şut çekerken, gol veya asist yapamadı ve 80. dakikada yerini Djaniny'e bıraktı.

PARA KONUSUNDA ANLAŞAMAMIŞTI

33 yaşındaki Nwakaeme, Trabzonspor yönetimiyle maaş konusunda anlaşamamış ve yüksek bir ücret talep etmişti. Nijeryalı golcü aynı şekilde Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile de masaya oturmuş ve ücret konusunda anlaşamayınca imzalar atılmamıştı. Oyuncu hala boşta ve kendisine kulüp arıyor. Nwakaeme geçtiğimiz sezonu 15 gol 11 asistle tamamlamıştı.

TARAFTARLARIN SOSYAL MEDYADAKİ İSYANI

Trabzonsporlu taraftarların Twitter'daki Anthony Nwakaeme isyanı şu şekilde: