Anthony Nwakaeme Fenerbahçe'ye: Trabzonspor'da deprem! Gündemi sarsan haber

Fenerbahçe, Anthony Nwakaeme ile Trabzonspor'a tarihi bir transfer çalımı atmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'un Anthony Nwakaeme ile hâlâ sözleşme uzatamamasının ardında Fenerbahçe olduğu ve Sarı-Lacivertlilerin oyuncunun menajeriyle ön görüşmeler gerçekleştirdiği iddia edildi.

Ajansspor

Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Nwakaeme'nin Fenerbahçe'yle görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bordo-Mavililerle henüz yeni sözleşme imzalamayan Anthony Nwakaeme'nin menajerinin Fenerbahçe ile temas halinde olduğu öne sürüldü.

ANTHONY NWAKAEME FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLMAK İSTİYOR

Ajansspor'un haberine göre Anthony Nwakaeme'nin menajeri, Fenerbahçe'den 3 milyon euro + 1 milyon euro imza parası istedi. Anthony Nwakaeme'nin Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği ve Sarı-Lacivertlilerle görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor.

NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor'un 2018-19 sezonu başında Hapoel Beer Sheva'dan 1,1 milyon euro karşılığında transfer ettiği Anthony Nwakaeme, Bordo Mavili forma altında çıktığı toplam 138 maçta 44 gol, 39 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Emre Belözoğlu'nun aylardır beklediği transfer gerçekleşti! Kılını kıpırdatmadan müthiş rakam

Yine Aykut Kocaman sendromu! Fenerbahçeliler endişe içinde olacakları bekliyor

Ve Anderson Talisca transferinde mutlu son! Halefini duyan kulaklarına inanamıyor...

Ve Aaron Boupendza transferi hayırlı olsun! Meğer Beşiktaş değilmiş...