Antalyaspor'da hakeme tepki Tüm Türkiye gördü 4 kişi görmedi

Fraport TAV Antalyaspor'da Amilton ve Naldo, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.

Antalyaspor'da Amilton, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçın sonrasında penaltılarının verilmediğini belirterek isyan etti.

Herkesin penaltı konusunda mutabık olduğunu belirten Brezilyalı, "Kendi planımızla geldik. Elimizden geleni yaptık. Golü yiyene kadar planlar istediğimiz gibi gidiyordu. Bu zor ortamda, atmosferde zor oldu. Birinci golden sonra fırsatlar oldu. Tüm Türkiye'nin gördüğü bir pozisyon oldu. Penaltımız verilmedi. Herkes gördü, 4 kişi görmedi. En kibar böyle anlatabilirim. Fenerbahçe camiasının bununla hiçbir ilgisi yok bu konuyla. Yapabileceğim yorum bu kadar." ifadelerini kullandı.

Yeniden Kadıköy! 2-0

"EN AZINDAN VAR'A GİDEBİLİRDİ"

Hakem kararlarına tepki gösteren bir diğer Antalyalı Naldo ise "Biz bütün hafta boyunca bu maç için hazırlandık. Sahada elimizden geldiğince, ne gerekiyorsa yaptık. Bir parantez açmak lazım. Hakem bize sahada yardımcı olmadı maalesef. Bize ekstra bir şey yapması değil. Yeterince doğru kararla yardımcı olmadı. En azından VAR'a gidebilirdi. Kararını gözden geçirebilirdi. Oyun 1-1'e gelse farklı şeyler konuşacaktık ama 2-0'lık mağlubiyetle buradan ayrılıyoruz." dedi.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe maçı sonrası tepki: Herkese eşit olsun

Vitor Pereira: Gol sevincim duygusaldı