Antalyaspor, UEFA yükümlülüklerini yerine getirdi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, Avrupa kupalarına katılabilmesi için almaları gereken UEFA Kulüp Lisansı için gerekli tüm mali yükümlülükleri yerine getirdiklerini belirtti.

AA

Antalyaspaor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, Fraport TAV Antalyaspor'un Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanacağını hatırlattı.

AA'ya konuşan Yılmaz, Antalyaspor'un Avrupa kupalarına katılması için gereken UEFA Kulüp Lisansı'nı almak için ödemesi gereken ciddi borç miktarına da değindi ve şöyle konuştu:

Bugün itibarıyla Antalyaspor'un lisans engeline takılan bir lira borcu bile kalmadı. UEFA Kulüp Lisansı'nı almak için gerekli tüm mali yükümlülükleri, tüm şartları yerine getirdik. Dolayısıyla transfer engeliyle ilgili sorunu da aşmış olduk. Artık Antalyaspor Avrupa'da mücadele edebilecek. Finalde oyuncularımızdan bu başarıyı bekliyoruz.

KURUCU BAŞKAN ANILDI

Öte yandan, Antalyaspor Kulübü'nün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk, vefatının 12. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Andızlı Mezarlığı'ndaki anmaya, Atilla Vehbi Konuk'un eşi Aysel Konuk, kızları Nadire Konuk Akıncıoğlu ve Aslı Konuk, torunu Hasan Cahit Akıncıoğlu ile Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz, Kulüp Başkan Vekili Emin Hesapçıoğlu, Kulüp Asbaşkanı Berkay Bahar ile Antalyaspor Vakfı Başkan Vekili Nafiz Tanır katıldı.

Yılmaz, Konuk'tan devraldıkları bayrağı, kendisine yakışır şekilde taşıyacaklarını söyledi. Anma töreni dua edilmesiyle sona erdi.

ANTALYASPOR'DA MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARI

Bu arada Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında 4 Nisan Pazar günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Atila Vehbi Konuk Tesisleri'nde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, kondisyon ağırlıklı devam etti.

İdman, taktiksel çalışmalarla sona erdi.