Beşiktaş deplasmanda kazandı

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalyaspor deplasmanıyla başlayan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Charles'in şok golüyle 1-0 geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Talisca'nın 30 ve 53. dakikalarda attığı golle 3 puana ulaştı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Süper Lig'in ilk yarısına Sivasspor mağlubiyetiyle veda eden Beşiktaş, ikinci yarıya Antalyaspor galibiyetiyle başladı. Talisca'nın 2 golüyle 3 puana ulaşan Siyah-Beyazlılar, Başakşehir ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmasını engelledi.

Beşiktaş, Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Antalyaspor, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Süper Lig'de ilk maçına çıkıyor. Mücadele Halis Özkahya'nın düdüğüyle başladı. Siyah-Beyazlılar'da yeni transfer Domagoj Vida, ilk defa resmi bir maçta Beşiktaş formasını giydi.

Antalyaspor taraftarı, Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran kırmızı-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Yaklaşık 500 kişilik Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.