Anlaşma tamam! Okan Buruk, Nuri Şahin derken Galatasaray'ın yeni teknik direktörü…

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, teknik direktör adaylarının Okan Buruk ve Nuri Şahin olduğunu açıklarken, bir diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun Franck Haise ile anlaştığı iddia edildi. Lens'i çalıştıran Franck Haise ile prensip anlaşmasına varıldığı öne sürüldü.

Sabah

Galatasaray'da teknik direktör konusunda somut adımlar atılmaya başlandı. Başkan adayı Metin Öztürk geçtiğimiz gün adaylarının Okan Buruk ve Nuri Şahin olduğunu açıklamıştı. Öztürk'ün Okan Buruk ve Nuri Şahin sözleri spor gündeminde infial yaratırken, diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun anlaştığı hoca da ortaya çıktı.

OKAN BURUK-NURİ ŞAHİN HAMLESİNE KARŞI FRANCK HAISE

Metin Öztürk'ün Okan Buruk ve Nuri Şahin hamlesinin ardından Eşref Hamamcıoğlu'nun ise Franck Haise ile söz kestiği iddia edildi. Sabah'ın haberine göre Eşref Hamamcıoğlu, an itibarıyla Lens'i çalıştıran Franck Haise ile prensip anlaşmasına vardı.

FARKLI OYUN SİSTEMLERİNİ KULLANMASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Lens ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Franck Haise, takımıyla Ligue 1'de iyi bir sezon geçiriyor. Lens 32. hafta sonunda ligde 7. sırada yer alıyor. 1 Temmuz 2017'den 24 Şubat 2020'ye kadar Lens'in B takımını çalıştıran 51 yaşındaki Fransız hoca, sonrasında A takımın başına getirilirdi. Franck Haise farklı oyun sistemlerini kullanması ile öne çıkıyor.

FRANCK HAISE'DEN HAMAMCIOĞLU'NA: HER EKİBİN KENDİSİNE GÖRE SİSTEMİ OLMALIDIR

Takımın yapısına göre oyun anlayışı oluşturulması gerektiğini benimseyen ve "Her ekibin kendisine göre sistemi olmalıdır" diyen 51 yaşındaki hoca, Hamamcıoğlu ve ekibiyle yaptığı görüşmede de bu sözlerinin altını çizdi.

Hamamcıoğlu'nun ikinci adayı en son Lyon'u çalıştıran ve şu anda boşta olan Rudi Garcia.

Önder Özen 'çok yakın' dedi ve bombayı patlattı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü...

Galatasaray'ın yıldızı, Merih Demiral ile takım arkadaşı oluyor! İnanılmaz rakam