‘Anlaşma sağlanmış, hayırlı olsun' Sinan Engin aylardır beklenen transferi açıkladı

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaşlı taraftarların aylardır beklediği teknik direktör haberini verdi. Sinan Engin, Siyah-Beyazlıların Valerien Ismael ile anlaştığını belirtirken söz konusu ismin büyük risk olduğunu dile getirdi. Öte yandan Sinan Engin, Valerien Ismael'i Ghezzal, Rosier ve N'Koudou'nun çok istediğini söyledi.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael hakkında konuştu. Sinan Engin, Fransız teknik direktörü 'anlaşma sağlanmış, hayırlı olsun' sözleriyle yorumlarken, Siyah-Beyazlıların büyük bir risk aldığını dile getirdi.

"GHEZZAL, ROSIER VE N'KOUDOU İSTEMİŞ"

Öte yandan Sinan Engin; Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve N'Kodou'nun Valerien Ismael'i tanıdığını ve çok istediğini de belirtti. Fransız antrenörün kredisinin çok olmadığını düşünen Sinan Engin, 46 yaşındaki teknik direktörün 3 dil bilmesinin de önemsiz olduğunu söyledi.

Sinan Engin'in Valerien Ismael sözleri şöyle:

"Beşiktaş yönetimi Valerien Ismael ile anlaşmış, hayırlı olsun. Önyargılı olmamak lazım. Bakacağız, önemli olan saha sonuçları. Hiçbir başarısı yok ama inşallah çıkışını Türkiye'de yapar. N'Koudou, Rosier ve Ghezzal tanıyormuş çok istemişler.

"VALERIEN ISMAEL BÜYÜK RİSK"

Büyük risk. Çok kredisi olduğunu düşünmüyorum. Ben risk olarak görüyorum. 3 dil biliyormuş ama çok önemli değil. Kapalıçarşı'da da var, 8 dil biliyorlar. Ben antrenörlüğüne bakarım.

"HAFTAYA GELİYORMUŞ"

Stoperlerden çok akıllı antrenör olmaz ama bakalım. Bu çocuk Beşiktaş taraftarını heyecanlandırır. Karizması var, kenarda ateşli hareketleri var. Haftaya geliyormuş. Hayırlı olsun.

Ceyhun Kazancı kaliteli çocuktur. Akıllıdır, topçu olmasa da futbolu iyi bilir. Anlaşmış, hayırlı olsun. 3-5 haftada belli olur."

Ne Şenol Güneş ne Daniel Farke! 3'lü defans oynatan teknik direktör Beşiktaş'ta

Okan Buruk için harekete geçtiler! 'Bizi ayağa kaldırır' dediler ve yılın sürprizi

Ali Koç şaşırttı! Transfer rekoru geliyor derken Altay Bayındır kararı şok etti!