Angelino'da sona doğru

İspanyol sol bekle anlaşan G.Saray, Leipzig'e 6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan kiralama veya 10 milyon euro kalıcı transfer teklifini yaptı. İngiliz ve Portekiz ekipleri de oyuncu için devrede.

AKŞAM SPOR

Yeni transferlerini 25-26 Temmuz'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarına yetiştirmek isteyen Galatasaray, yoğun mesai harcıyor. Leipzig'in İspanyol sol beki Angelino ile anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Cim-Bom'a evet diyen 26 yaşındaki İspanyol futbolcu, transferde Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Aslan, Alman ekibine iki farklı teklif sundu. İlk olarak 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan bir kiralama teklifi yapan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun bonservisi için ise 10 milyon euro önerdi.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Angelino ile bir noktaya geldik. Kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Angelino pozisyonunun Avrupa'daki önemli oyuncularından birisi" ifadelerini kullanmıştı. İngiltere ve Portekiz'den teklifl er alan Angelino'nun, bu teklifl eri reddettiği öğrenildi. Yıldız sol bek, G.Saray'a gelmeye sıcak bakıyor.