Anelka'ya Süper Lig'den
sürpriz talip

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen deneyimli Fransız golcü Nicolas Anelka, Süper Lig'e Kasımpaşa forması ile dönmeye çok yakın...

aksam.com.tr / ÖZEL HABER

Süper Lig'de yeni sezona iddialı şekilde girmeye hazırlanan Kasımpaşa, 2012 yılının Ocak ayında Çin Süper Ligi'nden Shanghai Shenhua'ya transfer olan ve sezon bitmeden 5 aylığına İtalyan devi Juventus'a kiralık olarak giden Nicolas Anelka'yı kadrosuna katmanın hazırlıklarını yapıyor.

Fenerbahçe formasını 2004-06 yılları arasında giyen Nicolas Anelka'nın, bu kez yönetimde yaptığı değişiklikler sonrası kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Kazımpaşa'nın gündemine girdi. Anelka için menajeri ile iletişime geçen kulüp olumlu cevap alması halinde Fransız futbolcuyu bir kez daha Türkiye'ye getirmeye kararlı.

DROGBA'NIN İZİNDE

Çin'de umduğunu bulamayıp, Juventus'a transfer olan ancak burada da hayal kırıklığı yaşayan Fransız yıldızın da Drogba'nın ardından Türkiye'nin yolunu tutmaya sıcak bakabileceği düşünülüyor.

DEV TAKIMLARIN FORMASINI GİYDİ

Futbola Clairefontaine ve PSG'de başlayan Anelka, sırasıyla Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton Wanderers ve Chelsea'de forma giymişti. Fransa Milli Takımı'nda da uzun yıllar forma giyen yıldız oyuncu, 2010 Dünya Kupası'nda yaşanan skandalın ardından 'Horozlar'ın formasını bir daha giymeyeceğini açıklamıştı.

►      ARDA TURAN İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

►      TERİM'İN İSTEDİĞİ PORTEKİZLİ YILDIZ

►       KOCAMAN'DAN TRABZONSPOR MESAJI

►       MELO'DAN İLGİNÇ F.BAHÇE AÇIKLAMASI

►       G.SARAY ALPER POTUK'U BORSAYA BİLDİRDİ

►        ANELKA TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR

►        BURAK YILMAZ: HERKES BANA BUNU SORUYOR

►        SAMET AYBABA'NIN İPİ TELEFONDA ÇEKİLDİ

►        AZİZ YILDIRIM'DAN BEŞİKTAŞ'A JEST

►        DROGBA YILDIZLARI G.SARAY'A GETİRİYOR

►        F.BAHÇE'DEN EMENIKE İÇİN TEK ŞART

►        MEIRELES: PEPE'Yİ BANA BIRAKIN

►        AZİZ YILDIRIM TÜRKİYE'Yİ SALLAYACAK

►        F.BAHÇE'DE SALİH UÇAN ŞOKU