Andreas Cornelius'un gözü bu haberdeydi! Trabzonspor'da flaş gelişme

Trabzonspor Andreas Cornelius etkisi yaratacak ismi Mısır'da buldu. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan bordo-mavililer transfer çalışmalarına başladı. İşte Trabzonspor'un Andreas Cornelius'un yanına getireceği Mısırlı golcü...

AKŞAM

Fırtına, bu sezon takımı sırtlayan Andreas Cornelius'un yanına Mısırlı golcüyü transfer etmek istiyor. Önümüzdeki sene Avrupa'da başarılı olmak isteyen ve ona göre bir kadro oluşturmak için harekete geçen Trabzonspor aradığı forveti Mısır'da buldu.

ANDREAS CORNELIUS'UN YANINA GELECEK

Adı şampiyon Trabzonspor'la anılan Mısırlı milli oyuncu Mohamed Sherif ile ilgili gelişmeleri www.baladnaelyoum.com sitesi duyurdu.

Site haberinde şu detaylara yer verildi:

"Mohamed Sherif yaz transfer döneminde bazı teklifler aldı. Profesyonel olmak için Avrupa'dan gelen tekliflere daha sıcak bakıyor. Türk ekibinin kendisini kadrosuna dahil etmek için ilgisi var ve Mısır ekibinden finansal konularda kolaylık bekliyor. Oyuncunun da arzusu bu yönde. Oyuncunun menajeri önümüzdeki günlerde Avrupa'da bir takıma gidecek yolları zorlayacak. Anlaşmanın tamamlanması halinde şu anda Türkiye'den gelen teklifi iyi bir fırsat olarak görüyor. Mısır'ın Al Ahli kulübü ise oyuncusunun şu anda motivasyonunu bozmak istemiyor. Afrika Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takım cumartesi (bugün) Es Setif'le önemli bir maça çıkacak."

MOHAMED SHERIF'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon bütün kulvarlarda Al Ahly formasıyla 26 maça çıkıp, 10 gol atan ve 3 asist yapan 26 yaşındaki oyuncu, her iki kanatta oynayabildiği gibi santrfor mevkiinde de görev yapabiliyor.