Andreas Cornelius'a Club Brugge kancası!

Trabzonspor'un Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius'a Club Brugge kancayı taktı. Karadeniz ekibinin bonservis beklentisi yüksek olduğu için Brugge'ün transferi bitirmesinin zor olduğu belirtildi.

AKŞAM

Trabzonspor'un geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Andreas Cornelius, bu sezona da fırtına gibi başladı.2-0 kazanılan İstanbulspor maçında ilk golü atarak galibiyette başrolü oynayan isimlerin başında gelen Danimarkalı golcüye ise Belçika ekibi Club Brugge talip oldu.

Belçika basınına yansıyan haberlere göre; Brugge, Cornelius'u kadrosuna katmak istiyor. Ancak Trabzonspor'un da bonservis beklentisi yüksek ve bu nedenle transfer zor gözüküyor. Haberin içeriğinde ise şu ifadelere yer verildi:

'Brugge, 29 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Ancak oyuncunun 2025'e kadar sözleşmesi var Trabzonspor'la. Bu nedenle Türk ekibi, yüksek bir bonservis önerilmesi durumunda masaya oturacak. Aksi halde zor gözüküyor. Zaten Cornelius'un piyasa değeri de 9 milyon euro.'

AVCI KARŞI ÇIKIYOR

Bordo-Mavili kulüpten gelen haberlere göre ise; Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu transfere karşı çıkıyor ve Şampiyonlar Ligi Play-Off'u nedeniyle oyuncusunu bırakmak istemiyor.