Andreas Cornelius transferi için akılalmaz rakam! Kulüp rekoru geliyor

Son dakika Trabzonspor haberleri… Bordo-Mavililerden Andreas Cornelius kararı çıktı! Sergilediği performansla Avrupa ekiplerini peşinde koşturan Andreas Cornelius için Trabzonspor, oyuncunun serbest kalma bedelini talep edecek. Ahmet Ağaoğlu, Danimarkalı golcüden 20 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor.

Trabzonspor, Andreas Cornelius'ta yol haritasını çizdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu sezon Bordo-Mavili forma altında ligin tozunu attıran Andreas Cornelius için kararını verdi.

ANDREAS CORNELIUS İTALYANLARIN RADARINDA

İtalyan ekiplerinin kıskacında olan Andreas Cornelius, Süper Lig'deki Göztepe maçında tribünden takip edilmişti. Ligde 29 maçta attığı 12 gol ve yaptığı 4 asistle takımını şampiyonluğa götüren Andreas Cornelius için oyuncunun serbest kalma bedeli talep edilecek.

BAŞKAN SERBEST KALMA MADDESİNİN ALTINDAKİ RAKAMLARI REDDEDECEK

Yunan basınında çıkan haberlere göre Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, Andreas Cornelius'u serbest kalma maddesi olan 20 milyon euronun altında bırakmak istemiyor. Başkan Ağaoğlu, Cornelius'un yanı sıra Anastasios Bakasetas'ta da aynı stratejiyi izleyecek.

CORNELIUS VE BAKASETAS'TAN 32 MİLYON EURO!

Haber detayında Ahmet Ağaoğlu'nun Andreas Cornelius ve Anastasios Bakasetas'tan toplam 32 milyon euroluk transfer geliri elde etmek istediği ve bu rakamın altındaki tekliflerin reddedileceği bilgisi verildi.

GERÇEKLEŞİRSE KULÜP REKORU OLACAK

Trabzonspor Andreas Cornelius'u planladığı gibi 20 milyon euro karşılığında elinden çıkarırsa oyuncu 'en yüksek bedelli transfer satışı' olarak kulüp tarihine geçecek. Bu alanda rekor 17,5 milyon euro ile Yusuf Yazıcı'da bulunuyordu.

Anastasios Bakasetas için çılgın rakam! Transfer rekoru geliyor

Kerem Aktürkoğlu hayatının şokunu yaşadı! Tüm planlar altüst oldu

Marcao krizi! Galatasaraylılar sosyal medyada ayaklandı, açıklama geldi

15 kupalı Laurent Blanc, Süper Lig devine... Fransızlar neye uğradığını şaşırdı!